Loïs zoekt samen met Tommy een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

Hoi, mijn naam is Loïs. Dit spreek je uit als ‘Loo-is’. Goed oefenen hoor! Als je dan langskomt voor een bezoekje, luister ik meteen naar je!

Mijn broer Tommy en ik konden niet langer blijven wonen in ons huisje. Daarom zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. We vonden het heel verdrietig dat we niet in ons huisje konden blijven. Maar daar zijn we inmiddels overheen. Nu willen we dolgraag met z’n tweeën naar een huisje. Kom ons maar gauw bewonderen!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ik ben dol op aandacht! Knuffels en aaitjes krijg ik geen genoeg van. Ik ben iets meer bescheiden dan mijn broer Tommy. Als ik jou nog niet ken, moet ik een beetje aan jou wennen. Spelen ben ik gek op! Het allerleukste is samen spelen met jou. Natuurlijk doet Tommy dan ook graag mee. Dan kunnen we fijn met z’n drieën de boel op stelten zetten. Hoe leuk is dat? Dus als jij lekker veel speeltjes in je huisje hebt, maak je ons héél gelukkig!

Een gezin met kinderen lijkt mij heerlijk om bij te wonen. Dan krijg ik lekker veel aandacht. De kinderen moeten wel gewend zijn aan katten. Zodat ik rustig kan eten, drinken of slapen. Of met rust wordt gelaten als ik dat wil. Maar als er alleen volwassenen in huis wonen, vind ik het ook heel fijn. Ik ben heel makkelijk, dat zie je wel!

Wij willen samen naar een huisje toe. Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Houd je hier rekening mee als je ons in huis neemt?

LET OP: Graag wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Dit omdat ik veel aandacht nodig heb. Want als ik hele dagen geen aandacht krijg, word ik ongelukkig. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Naast Tommy mogen er best één of meer andere katten in mijn nieuwe huisje wonen. Deze kat(ten) moet(en) dan wel makkelijk en sociaal zijn. En andere katten gewend zijn. Een klein formaat hond mag er ook wonen. Dat hondje moet dan wel gewend zijn aan katten. Maar als Tommy en ik de enige katten in huis zijn, is het ook oké. Een fijne tuin is wel een must. Heerlijk om een frisse neus te halen!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Olmenlaan in Oudorp.

Wil jij Tommy en mij een heerlijk voor-altijd huisje geven? Ben je ook zo dol op knuffelen? En wil je ook graag de boel op stelten zetten? Kom ons dan maar gauw bewonderen. We liggen al op je te wachten! Kopje van Loïs (en ook van Tommy)!

Loïs   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-03-2022
Opname
26-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Loïs

Loïs

Loïs
<     Lilly
Loki     >