Loebie zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hi allemaal, ik ben Loebie. Ik ben een Tweeling. Ik bedoel niet dat er nog een tweede Loebie rondloopt. Dat zou toch wat zijn! Nee hoor, ik heb het over mijn sterrenbeeld. Dat past erg goed bij mij. Ik leg het je straks uit.

Ik woonde in een huisje. Maar het klikte niet meer tussen mijn baasje en mij. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Daar verheug ik mij al erg op!

Mijn karakter is lief, rustig en aanhankelijk. Ook ben ik nieuwsgierig. Ik ben een echte Tweeling, dus ik ga lekker mijn eigen gang. Maar ik ben ook dól op knuffels en aandacht. Dan kom ik gezellig bij je op schoot zitten. Of ik kom aaitjes halen. Leuk hè? Maar als ik genoeg aandacht heb gehad, laat ik dat duidelijk aan je merken. De mensen van Zwerfdier leggen je goed uit hoe je dit kunt zien aankomen. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die mijn gedrag kunnen ‘lezen’. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Ik wil lekker als enige kat in een huisje wonen zodat ik fijn alle aandacht voor mijzelf heb. Van andere dieren houd ik namelijk niet. Een tuin bij mijn nieuwe huisje is wel een must. Daar kan ik dan lekker mijn eigen gang gaan!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Platte Ven in Noord-Scharwoude.

Ben jij dat ervaren baasje het niet erg vindt dat ik mijn eigen gang ga? Dat een fijne schoot heeft waar ik lekker op kan liggen? En een fijne tuin? Dan hoop ik dat jouw sterrenbeeld Ram is. Want dan passen we heel goed bij elkaar! Hopelijk tot snel! Pootje van Loebie!

Loebie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2015
Opname
10-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Loebie

Loebie

Loebie
<     Lilo
Lola     >