Loena zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

Buen dia, mijn naam is Loena. Mijn Spaanse naam schrijf je eigenlijk als ‘Luna’. Maar het betekent allebei hetzelfde, namelijk ‘Maan’. Luna was dan ook de Romeinse maangodin. Aangezien ik er ook goddelijk uitzie, past die naam heel goed bij mij!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier, omdat ik in huis plaste. Dit kwam waarschijnlijk omdat ik te veel stress had in mijn huisje. Bij Zwerfdier doe ik alles keurig op de bak. Dus nu mag ik fijn naar een huisje helemaal voor mij alleen. Dat lijkt mij ‘excelente’ (supergaaf)!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ook ben ik gezellig en vrolijk. Als ik je eenmaal goed ken, ben ik ben dol op aandacht en knuffels. Dan lig ik heel graag bij je op schoot. Wel ben ik terughoudend naar grote stevige mannen. Ik weet ook niet hoe dat komt. Weet je wat ik graag doe? Spelen en dan het liefste samen met jou! Dus als jij een huis vol heerlijke speeltjes hebt, maak je mij heel erg gelukkig!

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Andere dieren houd ik niet van. Daar krijg ik stress van. Daarom mogen er in mijn nieuwe huisje geen andere dieren wonen. Mijn nieuwe huisje mag een bovenwoning met afgesloten balkon of een huisje met een tuin zijn. Ik haal namelijk graag een frisse neus, al kom ik niet veel buiten. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed vertellen hoe je een balkon afsluit.

BELANGRIJK: Ik heb last van overgewicht, daarom ben ik aan de lijn. Wel ben ik al op de goede weg hoor. Maar omdat ik nog verder af moet vallen, krijg ik 2x per dag een afgewogen hoeveelheid brokjes. Dat moet een combinatie van C/D Stress met Metabolic brokken van Hills zijn. Ik houd niet van natvoer. Omdat ik vroeger onzindelijk was, is het nodig om twee kattenbakken voor mij neer te zetten. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover alles vertellen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Boterbloem in ‘t Veld.

Ben jij dat ervaren baasje dat deze ‘senorita’ een heerlijke ‘casa’ wil geven? Dat mij wil helpen om mijn ideale gewicht te bereiken? En dat ook dol is op spelen? Heb jij dat fijne balkon of die heerlijke tuin? Dan hoop ik dat je mij ‘rapido’ komt opzoeken! Kopje van Loena!

Loena

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2017
Opname
17-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Loena

Loena

Loena

Loena

Loena in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Kovu
Marcus     >