Loki zoekt een huis met tuin

Mijn jas is heel mooi cypers gestreept. Mijn hals, sokjes en het puntje van mijn staart zijn spierwit. Verder ben ik heel fotogeniek. Maar bovenal ben ik een schat van een kat!

Twee weken lang liep ik buiten te zwerven met een bandje van de Dierenambulance. Niemand heeft hierop gereageerd. Mijn vinder zag dat ik erge diarree had. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier liet ik mij heel makkelijk nakijken. De mensen zagen direct dat ik een hele lieve kater ben.

Inmiddels woon ik hier een tijdje en mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Ik ben een lieve, makkelijke en goedaardige kater. Mijn verzorgers zijn dol op mij en ik ben dol op hen. Graag vraag ik hun aandacht en geef kopjes. Dat vind ik zo gezellig. Toch ga ik ook graag mijn eigen gang, ik ben een zelfstandige kat.

Kinderen lijken mij leuk. Daar kan ik fijn mee spelen. Maar dan wil ik wel dat dat kinderen zijn die gewend zijn om met katten om te gaan. Die mij met rust laten als ik geen zin in aandacht heb. Met de andere katten in de kamer ga ik goed om. Ik zoek nooit ruzie en ben heel relaxed. Daarom kan ik samen met een andere rustige sociale kat wonen. Graag zoek ik een huis met een tuin. Want het buitenleven vind ik fijn.

Vind jij mijn jas ook zo mooi? Maar bovenal, val jij voor mijn goedaardige en lieve karakter? Mag ik dan in jouw huisje komen wonen zodat ik nooit meer hoef te zwerven? Liefs van Loki.

Loki   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-09-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Loki

Loki
<     Kevin
Maupie     >