Loki zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelkater”

Hoii! Mijn naam is Loki. Wat een stoere naam hè? Ik ben ook hartstikke stoer. Volgens de Noorse mythologie is Loki onder meer de god van chaos en leugens. Maar daar herken ik mijzelf totáál niet in hoor. Ik ben juist héél lief. En ik hou juist van rust en regelmaat. Het liefst in jouw huisje!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik in huis plaste. Dit deed ik waarschijnlijk omdat het te druk was in huis. Er woonden namelijk een hondje én een andere kat. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de bak.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk, rustig en nieuwsgierig. Als ik net bij je woon zal ik een beetje aan je moeten wennen. Maar als ik je eenmaal ken ben ik je beste vriend. Dan knuffel ik er heerlijk op los. Dat vind ik zo fijn! En ga ik ook heel hard spinnen. Lief hè? Graag ben ik dicht bij jou in de buurt. Dat vind ik gezellig. Ja, je leest het al, ik ben een echte mensenkat! Spelen vind ik erg leuk. Ik kan heel goed zelf spelen hoor. Maar samen spelen is veel gezelliger. Wil jij met mij spelen als ik bij jou woon? Leuk!

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen houd ik niet van. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Andere katten en honden vind ik ook niet leuk. Ik wil graag als enige kat bij je wonen. Ik wil wel graag een tuin bij mijn huisje zodat ik af een toe een frisse neus kan halen.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Graag eet ik daarnaast elke dag natvoer (merk maakt niet uit). Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier informeren je over dit alles goed.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Jonkstraat in Alkmaar.

Heb jij een huisje waar ik een rustig leventje kan leiden? Waar we fijn samen kunnen spelen en daarna lekker knuffelen. Dan kijk ik naar je uit! Kom je snel langs? Knuffeltje van Loki.

Loki   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
23-09-2019
Opname
24-08-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Loki

Loki
<     Loïs
Lucky     >