Lola zoekt een huis met tuin of bovenwoning met afgesloten balkon

 “Ik ben een rustige zachtaardige poes”

Haii! Ik ben mooie poes Lola. Mijn vachtkleur heeft een bijzondere naam: Chocolat. Het lijkt op het eerste gezicht gewoon bruin. Maar het heeft een ‘smoke’ (lichte) ondervacht. Dus als ik mij beweeg, zie je een mooie bijna zilverachtige zweem. Bijzonder hè? Daar ben ik stiekem best een beetje trots op, hihihi.

Lange tijd woonde ik in een fijn huisje. Mijn baasjes zagen dat ik niet goed omging met de andere kat in huis. Ik werd steeds ongelukkiger. Daarom besloten zij afstand van mij te doen. Met pijn in hun hart. Toch ben ik blij dat ik nu een nieuw huisje mag zoeken. Want zo kan ik weer gelukkig worden!

Mijn karakter is lief, rustig en zachtaardig. Ook ben ik nogal alert en gevoelig van aard. Aandacht vind ik fijn. Als ik geknuffeld word, geef ik kopjes, Dan spin ik als de beste! Het is belangrijk dat ik zelf naar je toekom voor aandacht. Want als je die opdringt, vind ik dat niet fijn. Dan kan ik naar je uithalen. Wanneer ik lekker in mijn vel zat, zocht ik mijn baasjes graag op. Dan lag ik bij ze op de bank of zat op schoot. Zó warm en knus!

Graag zoek ik een liefdevol huisje met 1 of 2 volwassenen. Baasjes die begrijpen dat rust en geborgenheid belangrijk is voor mij. Want als ik dat niet heb, kan ik mij terugtrekken. Andere dieren vind ik niet leuk. Voor honden ben ik zelfs bang. Daarom wil ik het enige dier in jouw huis zijn. Kinderen vind ik eng. Daarom wil ik niet dat er kinderen in huis wonen. Dus ook geen oppas- of kleinkinderen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn vorige huisje mocht ik naar buiten. Maar dat deed ik zelden. Daarom kan ik zowel in een huis met tuin als op een bovenwoning met afgesloten balkon wonen. De mensen van Zwerfdier lichten je in hoe je je balkon kunt afsluiten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Bergerweg in Alkmaar.

Ben jij dat baasje dat mij kan omringen met liefde? Dat met een rustige thuisbasis zorgt dat ik weer gelukkig word? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Wie weet voel ik een klik en vraag ik om knuffels. Dan weten we allebei dat het goed zit. Hoe mooi zou dat zijn… Liefs van Lola.

Lola   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
17-03-2013
Opname
16-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Lola

Lola

Lola

Lola
<     Loebie
Marcus     >