Lola zoekt een huis met een tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

´Lola! Lololololóóóóla´! Ken je dat liedje nog? Het werd gezongen door The Kinks. Zelfs in de jaren ’70 werd dus al over mij gezongen. Haha! Maar ik snap het wel hoor. Als je mijn snoetje ziet word je toch meteen verliefd?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Ik was niet meer gelukkig in mijn huisje. Mijn baasje denkt dat dit komt omdat het te druk werd in huis. Daar kon ik niet goed tegen. In het begin moest ik erg wennen maar inmiddels heb ik mijn draai gevonden. Nu mag ik op zoek naar een nieuw fijn huisje. Daar heb ik zin in!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Voor een gezellig praatje ben ik altijd te porren! Maar laat mij wel met alle vier de pootjes op de grond staan. Want optillen vind ik niet leuk. In mijn huisje vond ik handen en voeten nogal spannend. Hier bij Zwerfdier laat ik mij goed aaien. Sterker nog, ik miauw om aandacht, haha! Graag ruik ik dan eerst aan jouw vingers. Daarna mag jij mij rustig aaien over mijn kopje en lijfje. Als ik er genoeg van heb, geef ik duidelijk mijn grens aan. Dat doe ik lief maar duidelijk.

Als ik aan jou gewend ben kom ik gezellig naast je op de bank zitten. Dat vind ik gezellig en knus. Weet je waarmee jij mij mee kunt paaien? Met snoepstaafjes! Dat vind ik zó lekker! Dit kun je goed mij gebruiken om mij snel te laten wennen.

Zal ik jou eens wat leuks vertellen? Drinken uit de kraan vind ik heerlijk. Het zacht stromende water doet mijn hartje sneller kloppen.

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Baasjes die ervaring hebben in het lezen van katten. Ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Die zijn namelijk te druk voor mij. Andere katten en honden vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat bij je wonen.

In mijn vorige huisje ging ik niet naar buiten. Daarom kan ik op een bovenwoning met afgesloten balkon wonen. Maar een huisje met een tuin is ook prima. Maar ik weet niet of ik dan naar buiten ga. Want ik ben niet heel avontuurlijk ingesteld. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je je balkon kunt afsluiten. En, mocht ik naar buiten willen, hoe jij mij daaraan kunt laten wennen.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Graag eet ik daarnaast natvoer (merk maakt niet uit). In mijn nieuwe huisje wil ik dit elke dag eten. Omdat ik onzindelijk ben geweest, moeten er in mijn huisje twee kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten. Overigens ben ik bij Zwerfdier zindelijk hoor, ik doe alles keurig op de bak.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Nieuwpoortslaan in Alkmaar.

Smelt jij ook meteen bij mijn foto? En pas ik in jouw huishouden? Kom dan snel langs om mij in het echt te zien. Dat lijkt me erg gezellig. Dan zingen we samen: ´Lola! Lololololóóóóla´! Zie ik je snel? Groetjes van Lola.

Lola   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
25-02-2014
Opname
27-01-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Lola

Lola

Lola

Lola
<     Lindo
Lucky     >