Lopke wil graag samen wonen met Joppe

Mijn naam is Lopke en ik ben heel trots op mijn bijzondere naam. Ook ben ik heel trots op mijn verhaaltje dat ik zelf heb geschreven.

Samen met twee andere katten leefde ik gelukkig en tevreden bij mijn baasje. Op een dag kon hij niet meer voor ons zorgen. Dat was heel verdrietig voor ons allemaal. Toen zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. In het begin was ik erg van slag. Maar inmiddels begin ik te wennen.

Mijn vorige huisje was heel rustig. Als er visite kwam, rende ik snel weg. Die drukte vond ik maar niks. Honden en kinderen ben ik niet gewend. Die vind ik dan ook niet leuk. Heel graag wil ik met Joppe in een huisje wonen. Hij zoekt mij vaak op en komt dan bij mij liggen. Dat vind ik heel gezellig. Een huis met een tuin is ideaal voor mij, ik kom namelijk graag buiten.

Bij Zwerfdier reageer ik soms verlegen op mensen. Maar over het algemeen laat ik mij goed aaien. Daar geniet ik van. Vaak lig ik in een kratje aan de muur, van waar ik alles in de gaten houd. Ik ben namelijk heel nieuwsgierig. Inmiddels kom ik vaak mijn veilige kratje uit om mij te laten aaien. De mensen dagen mij vaak uit om te spelen met een verenstokje. Daar word ik heel vrolijk van. Als vreemde mensen mij aaien vind ik dat best leuk maar moet er ook aan wennen. Houd je daar rekening mee als je naar mij komt kijken?

Zoek jij twee lieve huisgenootjes? En, is het dieetvoer geen probleem voor jou? Dan vind ik het leuk als jij ons binnenkort belt voor een afspraak! Groetjes van Lopke (en Joppe natuurlijk).

Lopke   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2008
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Lopke

Lopke in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Lex
Marieke     >