Luna zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een gezellige aanhankelijke schootpoes”

Hallo allemaal! Ik ben poes Luna. Weet jij wat een hemellichaam is? Dat zijn de zon, de maan en de sterren. Allemaal even mooi natuurlijk. Maar eentje springt eruit voor mij. En dat is de maan. Of het nou halve maan, wassende maan of volle maan is. Ik vind het allemaal mooi. Je begrijpt vast wel waarom toch? Hihi!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Dit omdat ik overdag nogal miauwde in huis. Mijn baasje kon daar niet zo goed tegen. Hier bij Zwerfdier horen mijn verzorgers mij niet of nauwelijks miauwen. Nu woon ik hier een tijdje. En niets staat mij in de weg om een nieuw huisje te zoeken. Zín in!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Maar ik ben ook schrikkerig voor geluiden. Dól ben ik op aandacht. Van knuffels en aaitjes krijg ik nooit genoeg. Ik ben dan ook een echte mensenkat. Weet je wat ik ook heerlijk vind? Om lekker bij jou op schoot te liggen. Dat is mijn grootste hobby. Dus als jij een fijne warme schoot hebt, ben ik jouw poes!

Graag zoek ik een huisje bij een of twee baasjes. Dit moet wel een rustig huisje zijn. Want teveel drukte en plotselinge geluiden vind ik niet fijn. Kinderen zijn dan ook echt te druk voor mij. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Naar andere katten toe ben ik heel sociaal. Daarom kan ik prima met een of meer andere katten in een huisje wonen. Maar ik kan ook goed alleen wonen hoor! Dat vind ik ook prima.

In mijn vorige huisje was een afgesloten tuin. Af en toe kwam ik buiten met mooi weer. Maar liever was ik binnen hoor. Want ik ben niet avontuurlijk aangelegd. Daarom kan ik ook op een bovenwoning met afgesloten balkon wonen. De mensen van Zwerfdier lichten je in hoe je je balkon kunt afsluiten.

LET OP: Graag wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Dit omdat ik veel aandacht nodig heb. Want als ik hele dagen geen aandacht krijg, word ik ongelukkig. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas eet ik blaasbrokken. Dit heet cd voer. Dit vind ik heel lekker! Graag eet ik daarnaast natvoer (merk maakt niet uit). In mijn nieuwe huisje wil ik dit elke dag eten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Teylingenstraat in Oudkarspel.

Heb jij ook een voorliefde voor de maan? En vind jij het niet erg dat ik soms miauw? Dan zit er maar één ding op: Pak de telefoon voor een date met mij! Dan zie ik jou vast snel. Dáág! Kopje van Luna.

Luna   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
15-04-2018
Opname
24-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Luna

Luna
<     Lucky
Maiky     >