Luna zoekt een huis met tuin bij ervaren baasjes

“Ik ben een knuffelpoes”

Mijn naam Luna betekent ‘Maan’ in het Spaans. Soms zeggen ze wel eens voor de grap: ‘Loop jíj maar naar de maan’. Dan antwoord ik: ‘Dat kan niet want ik bén er al!’. Je moet ze eens zien kijken als ik dat zeg. Zó grappig!

Mijn baasjes stonden mij af omdat ik dominant was naar de andere kat in huis. Soms was ik ook onvoorspelbaar naar mijn baasjes. Dan deed ik het ene moment lief maar even later haalde ik uit. Toch vond ik het fijn om te knuffelen. In mijn huisje was ik onzindelijk. Hier bij Stichting Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is rustig en soms pittig. Toen ik nog in de kooi zat, zat ik niet lekker in mijn vel. Dan deed ik onaardig tegen mijn verzorgers. Zij denken dat mijn onaardige gedrag komt door mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Sinds ik losloop ben ik helemaal veranderd. Als de mensen de kamer inkomen, loop ik naar ze toe voor aandacht. Dan vlei ik langs hun benen voor aaitjes. Soms rollebol ik zelfs over de grond van genot. Leuk hè?

Graag ga ik naar buiten. Daarom zoek ik een huis met een tuintje. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik niet met kinderen in een huisje wonen. Andere dieren vind ik eng. Daarom wil ik als enig dier en in een huisje wonen. Ik wil graag wonen bij een of twee ervaren en rustige baasjes. Want alleen in een rustig en ontspannen huisje word ik gelukkig. Naast brokjes vind ik natvoer heerlijk! Dat wil ik dan ook graag eten in mijn nieuwe huisje.

Als ik in een nieuw huisje ga wonen, kan ik een terugslag krijgen. Dan kan ik soms onaardig tegen je zijn. Daarom heb ik echt de tijd nodig om het vertrouwen in mijzelf en in mijn nieuwe baasjes op te bouwen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Let op: In mijn nieuwe huisje wil ik graag twee kattenbakken.

Val jij op mijn prachtige uiterlijk? Maar vooral, ben jij het ervaren poezenbaasje dat mij rust en ontspanning kan bieden? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want er gaat niets boven een knus eigen huisje. Adios van Luna!

Luna

Geslacht
Poes
Geboren
28-03-2016
Opname
30-06-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Luna

Luna

Luna

Luna in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Ivy
Mekx     >