Luna zoekt een huis met tuin

Zie je hoe parmantig ik op de foto’s sta? Met mijn mooie groene ogen en mijn zachte zwarte vacht, wind ik iedereen om mijn pootjes. Misschien jou ook wel!

Door omstandigheden kon mijn baasje mij geen huisje meer bieden. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Gelukkig had ik geen verdriet om mijn verleden. Ik was vrij snel gewend.

Mijn karakter is lief, energiek, speels en aanhankelijk. Mijn hobby’s zijn spelen en knuffelen. Omdat ik nog een jonge poes ben, ben ik nog druk en speels. Graag ga ik op onderzoek uit. Als ik ben uitgeraasd, lig ik graag bij de mensen op schoot. Want knuffelen vind ik zó fijn. Ik wil dan ook graag aandacht.

Met de andere katten in de kamer ga ik goed om. Daarom kan ik met een andere kat in een huisje wonen. Maar LET OP: Soms vertoon ik dominant gedrag omdat ik veel aandacht opeis. Het is daarom belangrijk dat een andere kat in huis gewaagd is aan mij. Dat dat ook een speelse en vrolijke kat is. Ik kan ook heel goed alleen in een huisje wonen. Want ik kan mijzelf goed vermaken.

** BELANGRIJK ** In mijn vorige huisje kwam ik niet buiten. Omdat ik een energieke poes ben, wil ik graag een tuintje bij mijn huisje. Het is daarom belangrijk dat ik goed begeleid word met het naar buiten gaan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

Soms geef ik liefdesbeetjes tijdens het spelen. Daarom kan ik bij kinderen wonen vanaf ca. 10 jaar. Het is heel belangrijk dat die kinderen ervaring hebben in de omgang met katten. Dat ze mij met rust laten als ik eet of slaap. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Denk jij dat ik goed in jouw huishouden pas? Dan vind ik het gezellig als je langskomt. Dan zal ik je verwelkomen met een knuffel. Zo, nu ga ik weer spelen hoor. Toedeloe!! Pootje van Luna.

Luna   -   geplaatst

08-11-2019