Lynx zoekt een ervaren kattenbaasje

Sinds een paar jaar woon ik in het mooie adoptieverblijf van Stichting Zwerfdier. Mijn verzorgers hebben besloten dat ik weer een fijn huisje mag zoeken. Dat vind ik heel leuk maar ook een beetje spannend.

Als jonge poes woonde ik met een groep verwilderde katten bij een winkel. Toen deze failliet ging, zijn wij aan ons lot overgelaten. Hierna ben ik naar Zwerfdier gebracht. Ik bleek een schuwe poes. Maar toch kreeg ik een kans op een mooi huisje. Daar was ik heel terughoudend maar liet mij wel aaien. De andere kat in huis moest niets van mij hebben. Dat vond ik heel erg want ik was dol op hem! Ik ben dan ook heel sociaal naar andere katten. Bij Zwerfdier heb ik veel kattenmaatjes. Regelmatig lig ik samen met ze in een mandje. Dat vind ik zó knus.

** BELANGRIJK ** Een vriendschap met een andere kat is héél belangrijk voor mij. Daarom moet ik in een nieuw huisje met een andere sociale kat samenwonen. Een kat die graag vriendjes wil worden met mij. Ik mag absoluut niet alleen in een huisje geplaatst worden!

Als ik fantaseer over een nieuw huisje, denk ik gelijk aan een fijne tuin. Dat vind ik heerlijk. Het is belangrijk dat ik in een rustig huisje woon. Bij een of twee baasjes. Baasjes die veel ervaring hebben met het omgaan met terughoudende katten. Die veel tijd en geduld hebben om mij te laten wennen aan de nieuwe situatie. Het zal namelijk een tijd duren voordat ik gewend ben. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik niet bij kinderen wonen.

Mijn karakter is lief, rustig en verlegen. Ik ben een stille genieter. Om aandacht vragen doe ik niet. Maar als ik rustig word aangehaald, geniet ik daar van.

** BELANGRIJK ** Ik heb chronische niesziekte. Daar kan ik prima meeleven. Maar het is wel iets om rekening mee te houden. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier alles over vertellen.

Heb jij ervaring met katten zoals ik? Heb jij een tuin, geen kinderen maar wel een of meer sociale andere katten? Dan ben jij misschien wel nieuwsgierig naar mij. Ik ben dat in ieder geval naar jou! Misschien kom je binnenkort eens naar het adoptieverblijf om kennis met mij te maken. Dan ben je van harte welkom! Pootje van Lynx.

Lynx

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2014
Opname
05-03-2016
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Lynx

Lynx

Lynx

Lynx in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Diez
Maks     >