Mac zoekt een huis met tuin

“Ik ben een bescheiden knuffelkat”

Ben je op zoek naar een rustige bescheiden kater? Dan ben je misschien wel op zoek naar mij! Maar eerst zal ik wat meer over mijzelf vertellen:

Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst had ik flink wat korstjes op mijn lichaam. Ondanks dat ik het spannend vond, liet ik mij daar goed voor behandelen.

Mijn karakter is lief, rustig en bescheiden. Het liefst lig ik in een veilig holletje. Als de mensen mij willen aaien, laat ik dat goed toe. Dan geef ik kopjes en begin te kroelen. Soms doen ze liquid snack op hun vinger. Dat lik ik vol enthousiasme af. Dat vind ik heerlijk! Mijn nieuwe baasjes kunnen dit gebruiken om mij te socialiseren in mijn nieuwe huisje.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen bij een of twee baasjes die eerder katten hebben gehad. Drukte ben ik namelijk niet gewend. Daarom wil ik niet bij kinderen maar ook niet bij andere dieren wonen. Een tuin bij mijn huisje vind ik fijn.

Mijn nieuwe baasjes moeten er rekening mee houden dat ik in een nieuw huisje een terugslag kan krijgen. Dan moet ik weer opnieuw wennen aan alles. Het is dan ook fijn als ik alle tijd en geduld krijg. In mijn nieuwe huisje wil ik heel graag net zo’n veilig holletje als ik nu heb. Van daaruit kan ik de omgeving verkennen en mijn zelfvertrouwen opbouwen. Wil je hier allemaal rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Denk jij dat mijn karakter en wensen bij jou passen? Dan vind ik het fijn als je mij belt voor een afspraak. Want ik wil graag weer in een knus huisje wonen. Pootje van Mac.

Mac   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-09-2018
Opname
12-03-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mac

Mac
<     Lynx
Marinka     >