Mado zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een aanhankelijke schootpoes”

Mijn naam betekent in straattaal: “Meen je dat?” Nu spreek ik geen straattaal hoor. Ik spreek de taal van de poezen. En in mijn taal meen ik het dat ik een héél fijn huisje zoek!!

Lange tijd zwierf ik buiten. Omdat ik veel honger had, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Toen kreeg ik niesziekte, hierdoor at ik slecht. Na intensieve behandeling vertrok ik naar een huisje. Mijn baasjes waren dol op mij en ik op hen. Toch ben ik weer naar Zwerfdier gebracht. Ik miauwde namelijk veel en voelde mij niet goed. Uiteindelijk bleken er dingen in mijn buik niet goed te zijn. Hieraan ben ik succesvol geopereerd. Inmiddels gaat het weer goed met mij. Zo goed dat ik weer een nieuw huisje mag zoeken. Fijn voor mij hè?

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Heerlijk vind ik het om aandacht en knuffels te krijgen. Graag zit ik op schoot. Ik ben dan ook een echte mensenkat. Toch kan ik ook lekker in een warm mandje liggen. LET OP: Ik kan veel miauwen. Dit heeft ermee te maken dat ik heel slechthorend ben. Hier moet je wel tegen kunnen als je mij in huis neemt.

Graag zoek ik een bovenwoning met afgesloten balkon. Een balkon waarop ik niet kan springen zodat ik niet naar beneden kan vallen. Omdat ik slechthorend ben, is verkeer gevaarlijk van mij. Daarom mag ik absoluut niet op straat lopen. De mensen van Zwerfdier hebben voorbeelden hoe je je balkon goed kunt afsluiten.

Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen. Kleine kinderen ben ik niet gewend. Maar ik kan wel met kinderen vanaf circa 16 jaar wonen. Aandacht is heel belangrijk voor mij. Als ik te weinig aandacht krijg, word ik ongelukkig. Daarom wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: DIEETVOER: Ik eet nierdieet. Deze brokjes moet ik mijn hele leven blijven eten. Blikvoer vind ik heerlijk. Graag wil ik een paar keer per dag op dezelfde tijden dezelfde porties blikvoer eten. Zo weet ik waar ik aan toe ben. Dat is belangrijk voor mij.

Ben jij van mening dat jij mij een mooi huis kan bieden? Met alles erop en eraan wat ik wens? Dan hoop ik dat jij mij belt. Want ik wil graag weer bij een eigen baasje op schoot zitten. Dat meen ik écht! Liefs van Mado.Mado   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2012
Opname
27-02-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mado

Mado

Mado
<     Lilou
Salar     >