Madonna zoekt een huisje met een tuin

Ik ben vernoemd naar de naam van het Fastfood restaurant waar ik liep te zwerven. Drie keer raden welke dat is!

Een aantal dagen liep ik rond op een bedrijventerrein vlakbij een drukke weg. Daar zat ook een fastfood restaurant waar ik regelmatig binnenliep voor eten. Dit was geen goede situatie voor mij. Gelukkig ben ik toen opgehaald en naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Bij binnenkomst had ik heel veel honger. Ik liet mij redelijk goed nakijken door de mensen van Zwerfdier. Maar toen de dierenarts mij wilde bekijken, liet ik dat niet toe. Toen ik wat meer gewend was, mocht zij mij wel bekijken. De mensen zagen namelijk dat ik wat moeilijk liep, met gestrekte knietjes. Helaas is daar niets aan te doen. Daar moet ik mee leren leven. Gelukkig heb ik er geen pijn aan.

Mijn karakter is lief, vrolijk en pittig. De gezelschap van mensen vind ik fijn. Optillen vind ik niet leuk. Als je mij wilt aaien, blaas ik soms tegen je. Maar dat stelt niet zoveel voor. Toch vind ik het niet prettig als je mij lang aait. Dan kan ik soms uithalen. Ik vind het fijn om bij je op schoot te liggen. Maar ook dan geldt: Niet lang aaien! Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik een huis met een tuin. Daarin kan ik een frisse neus halen. Andere katten vind ik niet leuk, daar word ik nerveus van. Daarom wil ik als enige kat in huis wonen. Omdat ik soms kan uithalen, kan ik niet bij kinderen geplaatst worden. Die vind ik trouwens ook niet leuk. Blikvoer vind ik niet lekker, brokjes vind ik heerlijk.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in het Hoefplan, in de buurt van de Terborchlaan in Alkmaar.

Wil jij mij graag een kans geven op een mooi leven in een fijn huis? Zodat ik nooit meer mijn kostje bij elkaar hoef te scharrelen? Dan vind ik het heel gezellig als je binnenkort bij mij langskomt! Groetjes van Madonna.

Madonna   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2017
Opname
30-11-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Madonna

Madonna

Madonna
<     Luna
Menno     >