Maiky zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hi allemaal, mijn naam is Maiky. De schrijfwijze van mijn naam is heel bijzonder. Ik ben dus geen Mickey of Mike, maar Maiky. Mijn naam komt heel weinig voor in Nederland. Deze is dus heel uniek! Als je wilt zien wie er achter deze naam schuilt, kom dan beslist een keertje langs!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Hij kon niet meer voor mij kon zorgen. Ook was ik onzindelijk omdat er geen tuin was. Terwijl ik wel een tuin gewend was. Bij Zwerfdier ben ik altijd zindelijk en doe alles keurig op de bak. Ik wil nu heel erg graag naar een fijn huisje. Waar ik voor altijd kan blijven wonen. Kom jij mij snel halen?

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Een aaitje op zijn tijd vind ik heerlijk. Ik ben dol op aandacht! En als ik even genoeg heb van aandacht, laat ik je dat direct merken. Daarom is het belangrijk dat mijn baasjes mij leren lezen. Wel ben ik verlegen en terughoudend als ik je nog niet goed ken. Om een band met mij op te bouwen, kun je mij paaien met lekkere dingen. Ik ben helemaal verzot op van die kleine blikjes Gourmet. Smikkelen en smullen maar! Van harde geluiden buiten het huis schrik ik. Dus als mijn huisje op een rustig plekje ligt, maak je mij helemaal gelukkig.

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. Maar die moeten wel parttime werken. Want dan krijg ik lekker veel aandacht. En die heb ik echt nodig! Kinderen en andere dieren houd ik niet van. Dus ik wil als enige kat in een huisje zonder kinderen wonen. Een heerlijke tuin is wel een must. Buiten zijn vind ik namelijk heerlijk.

LET OP: In het verleden was ik onzindelijk. Daarom moeten er 2 kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover alles vertellen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Runmolen in Alkmaar.

Ben jij het kattenbaasje dat mij een heerlijk huisje gunt? En dat veel thuis is om mij aandacht te geven? Plus die heerlijke tuin? Dan hoop ik dat je mij snel komt bezoeken! Pootje van Maiky!

Maiky

Geslacht
Kater
Geboren
09-03-2017
Opname
07-08-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Maiky

Maiky

Maiky

Maiky

Maiky in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Luna
Mio     >