Marcus zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve schootkat”

Hoi allemaal, ik ben Marcus. Mijn naam is al heel oud en afgeleid van Mars. Nee, ik bedoel niet van die planeet of die lekkere chocoladereep. Hij is afgeleid van de god Mars, de god van de oorlog. Nou ben ik de meest vredelievende kat die hier rondloopt. Dus ik had veel liever ‘Peace’ geheten. Maar helaas, het kon niet meer veranderd worden. Jammer hè?

Voordat ik hier kwam, woonde ik in een huisje. Maar omdat mijn baasje overleed, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar was ik heel verdrietig over. Mijn verdriet heb ik inmiddels een plekje gegeven. Nu ben ik inmiddels goed gewend. En mag ik op zoek naar een nieuw huisje, helemaal voor mij alleen. Dat vind ik heerlijk!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Ik ben echt een gezellige schootkat. Enorm op mensen gericht. Van knuffels en aandacht krijg ik nooit genoeg. Graag wil ik dan ook dat mijn nieuwe baasjes parttime werken. Dan kunnen zij mij alle knuffels en aandacht geven waar ik zo gek op ben. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag woon ik in een fijn huisje bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen. Ik ben dol op naar buiten gaan. Daarom wil ik een fijne tuin bij mijn huisje. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Dus ook geen oppas- of buurtkinderen die over de vloer komen. Ook andere dieren houd ik niet van. Laat mij maar lekker als enige kat in een huisje wonen!

BELANGRIJK: Ik heb last van mijn schildklier. Hiervoor moet ik 2x per dag een pilletje hebben: Thiafeline. Dat pilletje krijg ik door mijn blikvoer. Dat eet ik heel makkelijk op! Dus ik moet echt 2x per dag blikvoer krijgen! Nu vind ik dat helemaal niet erg, want ik ben een echte lekkerbek. Houd je er goed rekening mee dat ik deze pilletjes voor de rest van mijn leven moet slikken? De mensen van Zwerfdier geven je alle informatie hierover.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Marestraat in Alkmaar.

Ben jij het kattenbaasje dat deze vredelievende kat een heerlijk huisje wil geven? Dat veel tijd heeft om mij de aandacht en knuffels te geven die ik zo graag wil? En die oh zo belangrijke tuin? Dan hoop ik dat je in marstempo naar mij toe komt. Tot gauw! Knuffel van Marcus!

Marcus   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-02-2009
Opname
10-02-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Marcus

Marcus

Marcus
<     Loena
Merel     >