Marieke wil graag een huisje met een tuin

Wil jij graag een aanhankelijke en gezellige poes als huisgenootje? Hier ben ik dan, poes Marieke!

Samen met twee andere katten leefde ik gelukkig en tevreden bij mijn baasje. Op een dag kon hij niet meer voor ons zorgen. Dat was heel verdrietig voor ons allemaal. Toen zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar duurde het even voordat ik gewend was. Maar nu heb ik mijn draai gevonden.

De dierenarts zag dat ik wat kale plekken had aan de onderkant van mijn rug en mijn achterkant. Deze duiden op een vlooienallergie. Daarom is het heel belangrijk dat ik regelmatig ontvlooid wordt. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Mijn vorige huisje was heel rustig. Honden en kinderen ben ik niet gewend. Die vind ik dan ook niet leuk. Andere katten wel. Het is leuk als ik samen met een andere kat in een huis kan wonen. Maar ik kan ook goed alleen geplaatst worden.

Visite vond ik vroeger niet leuk, daar rende ik voor weg. Hier bij Zwerfdier vind ik het gezellig om bij de mensen te zijn. Graag loop ik naar ze toe voor een knuffel en aandacht en kruip dan graag bij ze op schoot. Ik ben dan ook een aanhankelijke poes. Mijn vaste verzorgers ken ik inmiddels goed. Maar op vreemde mensen kan ik terughoudend reageren. Houd je daar rekening mee als je naar mij komt kijken? Ik vind het fijn om gekamd te worden. Een huis met een tuin is ideaal voor mij, ik kom heel graag buiten.

Spreekt mijn verhaal jou aan? En wil je mij graag ontmoeten? Dat lijkt mij reuze leuk. Tot gauw! Groetjes van Marieke.

Marieke   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2010
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Marieke

Marieke
<     Lopke
Pokkie     >