Mausie zoekt een huis met tuin

“Ik ben een knuffelkat met pit”

Met mijn zwarte vacht en knalgele ogen, wind ik iedereen om mijn pootjes. Misschien jou ook wel!

Mijn baasjes stonden mij af omdat ik soms onvoorspelbaar gedrag liet zien. Toch liet ik mij ook gewoon aaien. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier was ik van slag. Inmiddels ben ik gewend en loop ik lekker los in de kamer. Nu is het tijd voor een volgende stap in mijn leven: Het vinden van een fijn huisje!

Mijn karakter is lief, zelfstandig en temperamentvol. Als je iets van mij wil dat ik niet wil, reageer ik soms pittig. Dat is iets om rekening mee te houden. Knuffelen vind ik fijn maar als je mij te lang aait, kan ik uithalen. Daarom is het belangrijk dat je mij kort aait. Alleen dan geniet ik ervan. Als je mij aait spin ik héél hard. Leuk van mij hè?!

Heerlijk vind ik het om buiten te zijn. Daarom wil ik graag een tuin bij mijn huisje. Andere dieren en kinderen vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje zonder kinderen wonen. Graag woon ik bij een of twee baasjes in een rustig huisje.

Het is belangrijk dat mijn baasjes ervaring hebben in kattengedrag. Dat zij gewend zijn om met pittige katten om te gaan. Rust, geduld en mij leren ‘lezen’, zijn van belang als je mij met omgaat. Alleen zo kunnen de scherpe kantjes van mijn karakter zachter worden. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Heb jij de ervaring, rust en geduld om mij een goed huisje te bieden? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want ik wil heel graag weer in een knus huisje wonen. Pootje van Mausie.

Mausie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
24-04-2010
Opname
06-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mausie

Mausie

Mausie
<     Liv
Moppie     >