Meesie wil samen wonen met Siem

Hallo, ik ben Meesie. Een schildpadpoes met een mooie cyperse tekening. Hier vertel ik je mijn verhaal. Jarenlang liep ik met mijn broer Siem bij de boerderij. Dat was een gelukkige tijd. Helaas kan ons baasje niet meer voor ons zorgen. Daarom wonen wij nu bij Stichting Zwerfdier. Het leven op de boerderij was fijn. Ik was vrij om te gaan en staan waar ik wilde. Ik liep dan ook altijd buiten. Als ik naar binnen wilde, maakte ik gebruik van het kattenluik. Dat was geen probleem voor mij.

Mijn broer Siem en ik zijn erg aan elkaar gehecht. Siem is mijn steun en toeverlaat. Hij is echt mijn grote broer, alhoewel wij even oud zijn. Wij slapen vaak in 1 mandje, dat vinden wij knus en gezellig. Contact met mensen vind ik nog erg eng. Toen ik met Siem samen in de kooi woonde, liet ik mij heel voorzichtig aaien door de mensen. Inmiddels loop ik los in de kamer en zit ik hoog. Buiten het bereik van de mensen. Dat doe ik omdat ik drukte en menselijk contact nog steeds heel eng vind.

Ik ben zindelijk en ik maak gebruik van de kattenbak. Met honden heb ik geen probleem. Kinderen ben ik niet gewend, zij zijn te druk zijn voor mij. Als je mij in huis wilt nemen, vraag ik je om heel veel tijd en geduld. Ik heb veel tijd nodig om aan een nieuwe stijl van leven te wennen. Namelijk een gewoon huisje met een tuin in plaats van een boerderij met erf. Gun je mij die tijd? En, houd je er rekening mee dat ik heel lang de tijd nodig heb om te wennen aan een nieuw baasje en nieuw huisje? Gun jij mij dat geduld?

Heel graag wil ik, samen met mijn broer Siem, de kans krijgen op een mooie toekomst. Bij mensen die ons begrijpen, niet te veel van ons verwachten en ons veel vrijheid gunnen. Denk jij dat jij ons dat mooie leven kan bieden? Dan vraag ik je om een afspraak met ons te maken. Mag ik je vragen om er rekening mee te houden dat ik dan wel op mijn hoede ben voor jou? Dank je wel.

Meesie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2008
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Meesie

Meesie
<     Keesha
Mittens     >