Meisje zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een vrolijke poes”

Na alle veranderingen in mijn leven ben ik toe aan rust en stabiliteit. Zodat ik weer de relaxte en gelukkige poes kan worden die ik vroeger was!

Mijn baasje heeft mij afgestaan omdat hij allergisch voor mij was. Circa 3,5 jaar lang heb ik bij mijn baasje op een flat gewoond. Daar had ik het goed naar mijn zin. Daarna verhuisden wij naar een huis met tuin. Mijn baasje had het idee dat ik altijd heimwee had naar de flat. Op een dag schrok ik heel erg van iets dat buiten de tuin plaatsvond. Hierna bleef ik angstig en blies ik naar de mensen. Hierna ben ik naar een nieuwe eigenaar verhuisd. Na een maand kwam ik weer terug bij mijn baasje. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Bij binnenkomst was ik enorm van slag. De dierenarts kon mij niet nakijken. Nadat ik na een poosje tot rust was gekomen, liet ik mij goed nakijken. Nu gedroeg ik mij heel lief.

Mijn karakter is lief, vrolijk en stressgevoelig. Als de mensen de kamer inkomen, loop ik naar ze toe voor aandacht. Dan wil ik een knuffel. Dat vind ik fijn. Vaak blaas ik naar de mensen maar dat stelt niet zoveel voor. Blazen is waarschijnlijk aangeleerd gedrag van mij. Weet je wat ik heerlijk vind? Spelen! Omdat ik nog een jonge poes ben, is spelen belangrijk voor mij. Hiermee kan ik ook stress loslaten.

Graag wil ik een huisje bij mensen die ervaring hebben met katten. Een rustig huisje bij 1 of 2 baasjes, zonder kinderen en zonder andere dieren. Een bovenwoning met goed afgesloten balkon, of een afgesloten tuin is geschikt voor mij.

LET OP: Mijn stressgevoeligheid is iets om serieus rekening mee te houden. Van teveel prikkels of bij verandering van situatie, word ik nerveus. Dan kan ik pittig reageren op mensen en op aanraking. Soms haal ik dan uit zonder nageltjes. Het is belangrijk dat een baasje hier begrip voor heeft en mij dan met rust laat. Mijn nieuwe baasjes moeten rekening houden dat ik bij plaatsing een terugslag kan krijgen in mijn gedrag.

BELANGRIJK: Naast brokjes moet ik ook elke dag natvoer eten. Hier ben ik dol op!

Kan jij mij die rust en stabiliteit geven die ik zo nodig heb? En, val jij op mijn lieve snoetje? Dan hoop ik dat jij mij belt voor een afspraak. Gezellig, ik verheug mij alvast! Liefs van Meisje.

Meisje   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
17-02-2016
Opname
22-01-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Meisje

Meisje
<     Marinka
Mikey     >