Menno zoekt een huis met tuin

In mijn jonge leventje heb ik al veel meegemaakt. Mijn rugzakje zit vol met vervelende ervaringen. Nu hoop ik een zorgeloze toekomst te krijgen. Zodat ik mijn rugzakje kan vullen met nieuwe mooie herinneringen.

In het verleden ben ik gevonden in de winkel de HEMA. Ik zat in een dichte tas verstopt tussen de rekken. Dit was een afschuwelijke ervaring. Hierna ben ik liefdevol opgevangen door de mensen van Zwerfdier. Bij binnenkomst was ik lief en makkelijk. De mensen zagen dat ik heel druk was met spelen. Ik was gefixeerd op handen. Mogelijk is er niet goed met mij omgegaan toen ik een kitten was. Hierdoor heb ik spelagressie ontwikkeld. Dat zal nooit helemaal verdwijnen, maar als je weet hoe je hiermee moet omgaan, kan ik goed in een huisje wonen.

Toen ben ik geplaatst bij een gezin met kinderen. Dit ging lange tijd goed. Iedereen was dol op mij, ik speelde veel en zat op schoot. Maar uiteindelijk ben ik teruggebracht. Ik vertoonde onberekenbaar gedrag. Dit uitte zich in krabben, bijten, aanvallen en sproeien in huis.

Bij terugkomst bij Zwerfdier was ik van slag. Iedereen liet mij met rust, zodat ik eindelijk kon ontspannen. Hierna ging het veel beter met mij. Bij Zwerfdier heb ik nooit meer gesproeid. Ik ben dan ook volkomen zindelijk. Een kattengedragsdeskundige heeft mijn gedrag geobserveerd. Het is waarschijnlijk dat er in mijn huisje niet altijd juist met mij is omgegaan. Hier bij Zwerfdier laten de mensen het initiatief bij mij. Ik geef zelf aan wanneer ik wil knuffelen of bij je wil komen. Dan gaat het goed. Als mij contact wordt opgedrongen, word ik geïrriteerd en haal ik uit. Het is dus belangrijk dat je goed op mijn lichaamstaal let en mij in mijn waarde laat.

BELANGRIJK:

De mensen van Zwerfdier kunnen je uitgebreid informeren over mijn spelagressie gedrag en hoe hier mee om te gaan.

Als er goed met mij wordt omgegaan, ben ik een lieve, vrolijke en speelse kat. Dan zit ik graag bij je op schoot. Weet je wat ik heel leuk vind? Drinken uit de kraan!

Ik zoek een baasje die ervaring met katten heeft. Die goed mijn lichaamstaal leest en met mijn gedrag weet om te gaan. Graag wil ik een tuin bij mijn huis. Daarin kan ik mijn energie kwijt. Kinderen en andere dieren in huis wil ik niet.

Gun jij een lieve speelse kater met een rugzakje, een mooie toekomst? En wil jij serieus met mijn gedrag omgaan? Pak dan de telefoon en maak een afspraak met mij. Ik verheug mij alvast. Doei! Liefs van Menno.

PS: "Tot ik een nieuw huisje heb gevonden, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen".

Menno

Geslacht
Kater
Geboren
01-02-2015
Opname
29-05-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Menno

Menno

Menno

Menno

Menno in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Madonna
Rinaldo     >