Merel zoekt samen met Dolfje een huis met een tuin

“Ik ben een lieve knuffelpoes”

“Denk niet wit, denk niet zwart. Denk niet zwart wit. Maar in de kleur van je hart” (Deze tekst komt uit Zwart Wit, een liedje van Frank Boeijen). Het is echt óns liedje. Wij miauwen dat altijd in volle borst mee. Dat komt omdat wij het mooi vinden. Én omdat wij allebei zwart-wit zijn. Maar vooral omdat wij denken en voelen vanuit onze hartjes. Mooi hè?

Wij zijn afgestaan omdat ons baasje verhuisde naar de andere kant van het land. In dat huis konden wij niet naar buiten. Wij willen dat wel heel graag. Daarom was het beter om een nieuw huisje te zoeken waar wij wel fijn buiten kunnen spelen.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en speels. Ik ben een echte knuffelkont. Dol op mensen. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen. Dan lig ik te rollebollen en spin als de beste!! Mijn parmantige staartje staat dan fier omhoog. Kijk maar op de foto’s! Spelen vind ik hartstikke leuk. Wil jij met mij spelen als ik bij jou woon?

Wij zoeken een huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen zijn wij niet gewend. Daarom willen wij in een huis zonder kinderen wonen. Wij kunnen wonen bij een kleine tot middelgrote hond die katten gewend is. Eventueel kunnen wij bij één andere kat wonen. Het is belangrijk dat deze makkelijk en sociaal is. En andere katten gewend is. Een fijne tuin bij ons huis is een must. Daarin kunnen wij heerlijk spelen en chillen.

Let op: Wij mogen alleen SAMEN naar een huisje. Dus niet apart van elkaar.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Verlengde Oranjestraat in Rijssen (Overijssel).

Als wij ‘Zwart Wit’ miauwen, zing jij dan met ons mee? Dat wordt dan vast heel gezellig. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij ons het perfecte huisje kan bieden. Tot snel! Miauw, miauw van Merel. (En Dolfje natuurlijk!).

Merel   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
25-09-2019
Opname
01-04-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Merel

Merel

Merel
<     Marcus
Minoes     >