Mido wil samen met Moses wonen bij een baasje met veel ervaring

Onze broederband is heel hecht. Daarom willen wij voor altijd samen blijven!

Samen met mijn moeder, broertje Mido en drie andere broertjes en zusjes ben ik buiten geboren. Wij konden natuurlijk niet buiten blijven leven. Daarom hebben de mensen ons van straat gehaald en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier zijn wij nagekeken, gevaccineerd en gechipt.

Bij binnenkomst waren wij verwilderd en schuw. Na een tijdje mochten wij lekker los lopen in de kamer. Dat vonden wij gezellig en leuk. Zo renden en speelden wij met elkaar en de andere kittens. Mensen vonden wij erg eng. De verzorgers staken veel tijd in onze socialisatie. Maar het ging moeizaam.

Toen kregen wij giardia. Hierdoor moesten wij helaas in een kooi verblijven. Hierdoor stopte onze ontwikkeling in socialisatie. Nu wij genezen zijn van giardia mogen wij op zoek naar een eigen huisje.

BELANGRIJK: Wij zijn extreem schuwe jonge katers. Daarom zoeken wij 1 of 2 baasjes met heel veel ervaring in de omgang met ontzettend schuwe katten. Onze baasjes moeten willen accepteren dat wij misschien wel nooit aaibaar worden. Dit is belangrijk om teleurstellingen voor beide partijen te voorkomen. Wij moeten in het begin minstens 3 maanden binnen blijven. Wil je hier allemaal serieus rekening mee houden als je ons in huis haalt?

Wij hebben wat tips voor onze baasjes om ons te socialiseren. Wij hebben veel aandacht nodig. Zo kunnen wij wennen aan het gezelschap van mensen. Het is fijn als er veel met ons gespeeld wordt. Wij houden van lekkere hapjes. Hier kan je ons mee paaien. Leuk hè?

In ons huisje willen wij geen kinderen. Wij denken dat wij een tuin fijn vinden. Een andere sociale kat is een pré. Naast de gezelligheid, kunnen wij daarvan leren en ons aan optrekken!

** BELANGRIJK**: Wij mogen niet geplaatst worden in de buurt van de Braaksweg in Aartswoud.

Ben jij het zeer ervaren baasje voor ons? En, heb jij misschien een andere sociale kat? Bel dan eens naar Zwerfdier. Dan kunnen we kennis met elkaar maken en kijken of wij geschikt zijn voor elkaar. Groetjes van Mido (en Moses natuurlijk).

Mido   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
12-05-2020
Opname
07-07-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Mido

Mido
<     Mickie
Moortje     >