Miep zoekt een huis met tuin bij een andere kat

“Ik ben een gezellige knuffelpoes”

Wat een grappige tekening heb ik op mijn snoet hè? Het lijkt net alsof er een streepje is getrokken met een liniaal. Maar dat is niet zo hoor. Zo ben ik nou eenmaal geboren.

Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik nieuwsgierig en lief. De dierenarts keek mij na en zag dat ik een gezonde poes ben. Nu mag ik een nieuw fijn huisje zoeken!

Mijn karakter is lief en gezellig maar ook onzeker. Knuffelen vind ik heerlijk. Mijn verzorgers zien dat ik een nieuwsgierige poes ben. Als er wat te beleven valt ben ik er bij. Toch heb ik ook mijn onzekere kant. Als ik iemand nog niet goed ken, moet ik altijd even wennen. Mijn verzorgers zien dat ik schrikkerig word van harde en onbekende geluiden. Ook van plotselinge drukte raak ik van slag. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn vorige huisje woonde ik met een andere kat en een hond. Daar trok ik mij aan op. Daarom wil ik in een nieuw huisje weer wonen met een sociale kat of hond. Het is belangrijk dat zij wél andere katten gewend zijn!

Ik woonde op een bovenwoning. Maar nu wil ik graag naar een huis met tuin. Daarin kan ik mijn ei kwijt. Maar let op: Ik ben nog nooit op straat geweest. Omdat ik nogal schrikkerig ben, moeten mijn nieuwe baasjes dat goed begeleiden. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Van chaos in huis word ik heel onzeker. Daarom is het fijn als er in mijn nieuwe huisje rust en regelmaat is. Dat ik bijvoorbeeld weet wanneer mijn baasje thuis is en wanneer ik eten krijg. Daarom wil ik graag bij een of twee rustige baasjes wonen. Kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik dan ook niet samenwonen. Wel kan ik bij een jong volwassene wonen vanaf circa 18 jaar. Houd je hier allemaal rekening mee als je mij in huis neemt?

Kan jij mij dat huisje bieden waar rust en regelmaat is? Mag ik daar dan zo nu en dan de slingertjes ophangen? Want dat wil ik heel graag. Oh ja, had ik al verteld dat ik dol ben op natvoer? Kopje van Miep.

Miep   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2017
Opname
27-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Miep

Miep

Miep
<     Mekx
Nijntje     >