Miep zoekt een huisje met een tuin

Mijn naam is Miep en dat betekent ‘meisje’. Dat komt goed uit want ik ben ook een meisje. In mijn geval een poezenmeisje natuurlijk.

Tevreden en blij woonde ik in mijn huisje. Totdat mijn baasjes een pup namen. Die pup vond ik helemaal niks. Ik besloot om boven te gaan wonen in de hoop daar gelukkig te worden. Dit lukte niet. Toen besloten mijn baasjes afstand van mij te doen. Nu hoop ik op een nieuwe kans op een gelukkige toekomst.

In mijn vorige huis woonde ik een tijd samen met een andere kat. Daar kon ik het goed mee vinden. Hier bij Zwerfdier vind ik andere katten niet zo leuk. Daarom is het beter dat ik in een nieuw huisje de enige kat ben. Kinderen ben ik niet gewend. Die vind ik ook te druk. Drukte vind ik namelijk niet prettig. Van harde geluiden schrik ik snel. Graag kom ik buiten, daarom zoek ik een huis met tuin.

Ik ben een lief, bescheiden en rustig poesje. Dol ben ik op kroelen en knuffelen. De mensen zijn echt gek op mij. Aandacht is dan ook belangrijk voor mij. Graag ga ik mijn eigen gangetje. Brokjes vind ik lekker maar voor een blikje Gourmet kom ik mijn mandje uit. De mensen vinden mij een kieskeurige eter. Toch is het belangrijk dat ik goed eet. Het liefst eet ik ’s nachts.

Heb jij een rustig huis met tuin en heb je geen kinderen? Misschien kan jij mij dan een mooie toekomst geven zodat ik nooit meer boven hoef te wonen. Wie weet ben ik dan het geschikte poezenmeisje voor jou. Liefs van Miep.

Miep   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Miep

Miep
<     Menno
Mooney     >