Mikey zoekt een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een knuffelkat”

Mijn levensverwachting is onzeker. Wat wèl zeker is dat ik een levensgenieter ben. Elke dag is er een om van te genieten! Hang jij samen met mij de slingers op?!

Mijn baasjes hebben mij afgestaan omdat ik sproeide in huis. Dit deed ik uit verdriet omdat mijn poezenmaatje was overleden. Mijn baasjes hebben alles gedaan om mijn verdriet te verzachten. Een nieuwe kat in huis, hielp hier ook niet tegen. Mijn baasjes hoopten dat ik bij Stichting Zwerfdier tot rust kon komen. Inmiddels woon ik hier een tijdje en zit ik weer goed in mijn vel. Sproeien doe ik niet meer. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, vrolijk en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht van mensen. Als iemand de kamer inkomt, loop ik erheen voor aandacht. Op schoot zit ik niet maar ik vind het heerlijk om geknuffeld te worden. Dan kroel ik van plezier!

**BELANGRIJK**: Ik heb een milde vorm van HCM (Hypertrofische Cardiomyopathie). Dit is een verdikking van de hartspier. Hiervoor krijg ik twee maal daags een kwart pilletje door mijn natvoer. Dit eet ik makkelijk op. De medicijnen zijn niet duur en moet ik mijn hele leven slikken. Door deze aandoening is mijn levensverwachting onzeker. Ik kan nog kort leven maar ik kan ook nog vele jaren meegaan. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed voorlichten over deze aandoening.

Omdat ik HCM heb, heb ik een paar wensen voor mijn nieuwe huisje: Zoveel mogelijk rust. Stress is niet goed voor mijn hart. Daarom wil ik bij een of twee rustige baasjes wonen. Absoluut niet met kinderen. Ik zoek baasjes die maximaal 24 uur per week werken. Zodat zij mij veel aandacht kunnen geven. Omdat een poezenmaatje belangrijk voor mij is, mag ik bij een andere kat wonen. Maar LET OP: Dit mag alleen een rustige, lieve en sociale kat zijn. Een tuintje vind ik fijn. Dit moet wel een goed afgesloten tuin zijn. Waar ik absoluut niet uit kan. Want de straat geeft mij teveel stress, en dat is niet goed voor mijn hart.

BELANGRIJK: Gezien mijn onzindelijkheidsverleden moet ik twee kattenbakken hebben. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover verder inlichten.

Ik begrijp dat er nogal wat is om rekening mee te houden als je mij in huis neemt. En, ik kan niet beloven hoe lang ik bij jou zal wonen. Maar er is een ding dat ik wèl kan beloven: Ik heb heel veel liefde en plezier in mij om te geven. Want elke dag is er een om van te genieten, toch?! Liefs van Mikey.

Mikey   -   geplaatst

13-06-2016