Mikki zoekt een huis met groot terrein

Ben jij op zoek naar een temperamentvolle kater met veel energie? Woon jij in een huis met veel buitenruimte waar ik mij kan uitleven? Dan ben ik misschien wel dé kat voor jou!

Van kitten af aan woonde ik in een huisje met een poes en een hond, een Rottweiler. Ik was erg druk en gedroeg mij opdringerig naar de poes. Met de hond kon ik het uitstekend vinden. Hij was mijn grote vriend. Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat de poes ongelukkig werd. Na een kort verblijf bij Stichting Zwerfdier ben ik naar mijn tweede huisje vertrokken. Hier woonde ook een hond waar ik het weer heel goed mee kon vinden. Toch besloten ook zij om afstand van mij te doen. Dit omdat ik een echte jager ben en met van alles thuis kwam. Dit vonden zij niet meer leuk.

Ik ben druk en heel erg speels. Als ik iets zie bewegen, maak ik daar een spelletje van. Of dat nu dweilen van de vloer is, het lappen van de ramen of een vogeltje dat vliegt. Alles vind ik leuk. Mijn fixatie voor handen is iets om serieus rekening mee te houden. Mijn laatste baasje heeft mij goed getraind. Het woord NEE ken ik goed. Ik ben dol op lekker eten.

Het is heel belangrijk dat ik mijn energie buiten kwijt kan. Daarom is een groot terrein noodzakelijk voor mij. Houd er wel rekening mee dat ik een echte jager ben. Vlinders, vliegjes, vogeltjes, op alles wat beweegt of vliegt, jaag ik. Bij Zwerfdier krijg ik elke dag een eendagskuiken. Daar speel ik eerst mee en later eet ik dat op. Dat geven ze mij zodat ik mijn jachtinstinct een beetje kwijt kan. Toch is het belangrijk dat ik in een nieuw huisje liefdevolle aandacht krijg. Want ondanks mijn drukke gedrag, kan ik luid spinnen en uitgebreid knuffelen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Hier mijn wensen voor een nieuw huisje op een rijtje: Veel buitenruimte, geen kinderen, geen andere katten, het liefst een hond waar ik mee kan ravotten, baasjes die mijn temperament accepteren en mij ook graag de aandacht geven die ik zo fijn vind. Kan jij mij bieden wat ik zo nodig heb? Dan heet ik je van harte welkom om kennis met mij te maken! Tot snel! Groetjes van Mikki.

Mikki   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
15-07-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Mikki

Mikki

Mikki
<     Miep
Patje     >