Mikky zoekt een huisje met een tuin

Hoi, ik ben Mikky, de kater met een hele mooie wit-grijze vacht met een bijzondere tekening. Kijk maar goed. Leuk hè?

Een jaar lang liep ik op de vindplaats. Het vermoeden is dat ik ben achtergelaten na een verhuizing. Een aantal weken heb ik een wie-ben-ik-bandje om gehad. Helaas kwam daar geen reactie op. Mijn vinder, die mij al die tijd verzorgd heeft, kon mij niet in huis nemen. Zij heeft toen besloten om mij naar Stichting Zwerfdier te brengen.

Bij binnenkomst was ik meteen op mijn gemak. Zo blij was ik dat ik veilig en geborgen binnen zat en niet meer buiten hoefde te lopen. Ik liet mij direct aanhalen door de verzorgers en genoot van hun aandacht.

De mensen vinden mij een knuffelkat. Als je de kamer inkomt, kom ik gelijk naar je toe om je te begroeten en om knuffels te halen. Dat doe ik ook als ik je niet ken. Kriebels op mijn kopje vind ik fijn. Dan ga ik languit naast je liggen en begin te knorren. Ik vind de gezelschap van mensen om mij heen heel gezellig. Graag maak ik ook een praatje met je. Leuk hè?

Nu mag ik op zoek naar een fijn huisje. Het liefst woon ik in een rustig huisje zonder andere dieren. Met volwassen kinderen die katten gewend zijn, ga ik goed om. Een tuintje vind ik heerlijk.

Gun jij een ex-zwerfkater een fijn huisje? Wil jij mij veel knuffels geven die ik zo heb gemist tijdens mijn zwerversleven? Maak dan een afspraak met mij. Dan zal ik je hartelijk begroeten. Tot gauw! Groetjes van Mikky.

Mikky   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2009
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mikky

Mikky

Mikky in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Hanna
Poesje     >