Milou zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een zachtaardige aanhankelijke poes”

Hoii, mijn naam is Milou. Milou komt uit het Latijn en betekent zacht of vriendelijk. En al zeg ik het zelf, ze hadden geen betere naam kunnen verzinnen voor mij. Ik ben namelijk een heel lief en vriendelijk poesje. Leuk hè?

Mijn baasje stond mij af omdat hij noodgedwongen verhuisde naar een woning waar geen katten mogen wonen. Via bemiddeling van Vermiste Katten Alkmaar ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Gelukkig mag ik nu weer op zoek naar een nieuw huisje. Daar ben ik erg blij mee. Daarom ga ik nu wat meer over mijzelf vertellen.

Mijn karakter is, (zoals mijn naam al zegt), lief, aanhankelijk, zachtaardig en rustig. Ik kom graag naar je toe voor een aaitje en aandacht. Dan geef ik je likjes. Lief hè? Spelen vind ik leuk. Daar word ik vrolijk van. Als ik een onverwacht geluid hoor, reageer ik alert. Daar kan ik namelijk van schrikken. Als ik bij jou kom wonen, zal ik in het begin onzeker zijn. Dan lig ik het liefst op een veilig plekje. Maar als je dan naar mij toekomt voor een knuffel, vind ik dat fijn hoor.

Graag wil ik naar een huis met een tuin. Zodat ik fijn buiten kan spelen. In mijn nieuwe huisje mogen rustige kinderen vanaf 12 jaar wonen. Zij moeten dan wel aan katten gewend zijn. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of als ik gewoon even geen zin heb in aandacht. Houd je daar serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Er mogen geen andere katten wonen. Dat vind ik te druk.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van A.C. op ’t landplantsoen in Heerhugowaard.

Weet je wat zo leuk is? Mijn verzorgers delen ’s morgens natvoer uit aan alle katjes. Dan heet ik ze welkom bij de deur. Natuurlijk omdat ik ze lief vind. Maar voornamelijk omdat ik dól ben op een lekker hapje. Grappig hè?

Denk je nu, wat een lief poesje! En heb je een plekje voor mij in jouw huisje? Dan hoop ik dat je meteen de telefoon pakt om een afspraak met mij te maken. Zullen we afspreken dat we elkaar snel zien? Ik hoop het. Tot gauw! Knuffeltje van Milou.

Milou   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2018
Opname
14-07-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Milou

Milou
<     Kuzco
Mosie     >