Minoes zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

Hoi, mijn naam is Minoes. Klinkt bekend hè? Inderdaad, ik ben genoemd naar het beroemde boek Minoes van Annie M.G. Schmidt. Daarin speelt een poes de hoofdrol. Maar ík wil dolgraag de hoofdrol in jouw leven spelen. Kom je mij snel opzoeken?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier vanwege een kattenallergie. Dit was heel verdrietig voor ons allebei. Inmiddels heb ik dat een plekje gegeven. Nu wil ik heel graag naar een nieuw huisje toe. Dat lijkt mij vurrukkulluk!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Ook ben ik een nieuwsgierig aagje. Als ik je nog niet goed ken, ben ik verlegen. Maar zodra wij beter kennis hebben gemaakt, is dat over. Dan kom ik zelf naar je toe als ik aandacht wil. ’s Avonds lig ik heel graag bij jou op schoot. Dan ga ik lekker liggen spinnen. Ik vind het ook heel gezellig om, het liefst samen met jou, met een verenstokje te spelen. Als je dat in huis hebt, maak je mij heel blij! Als ik stress ervaar, reageer ik soms pittig. Ook schrik ik soms van onverwachte geluiden. Dit zijn dingen om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, rustige baasjes. Kinderen houd ik niet van. Als ze bij mij in de buurt komen loop ik ervoor weg. Dus in mijn nieuwe huisje mogen geen kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn nieuwe huisje mogen geen andere katten of honden wonen. Andere dieren vind ik namelijk helemaal niet leuk. Wel moet er een fijne tuin bij mijn huisje zijn. Dan kan ik lekker buiten rondscharrelen!

BELANGRIJK: Ik heb overgewicht. Daarom ben ik aan de slanke lijn. Hiervoor heb ik een speciaal dieet: RD brokjes. Daarnaast mag ik elke dag natvoer eten. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed informeren.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Junolaan in Heerhugowaard.

Ben jij het kattenbaasje, dat mij die hoofdrol in zijn leven wil geven? Dat rustig wacht tot ik mij zelf meld voor knuffels? En dat die heerlijke tuin heeft? Kom dan gauw auditie doen bij mij! Tot snel! Prrr prrr van Minoes!

Minoes

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2014
Opname
05-04-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Minoes

Minoes

Minoes

Minoes

Minoes in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Merel
Mya     >