Mio zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Buongiorno, mijn naam is Mio. Mijn Italiaanse naam betekent ‘mooi’. Nou, ik ben echt een hele mooie man. Kijk maar gauw naar de foto’s. Dan zeg je meteen: Ti amo!

In het huisje waar ik woonde was ik niet gelukkig. Door de stress werd ik zelfs onzindelijk. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier heb ik helemaal geen last van stress en onzindelijkheid. Ik doe alles keurig op de bak. Nu wil ik heel graag naar een heerlijke ‘casa’ waar ik mij helemaal thuis voel. Dat lijkt me ‘fantastico’!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Wel ben ik verlegen en onzeker als ik je nog niet ken. Maar zodra ik mij op mijn gemak voel, laat ik mij heerlijk aaien en knuffelen. Dan kwijl ik soms van genot. Ook kruip ik heerlijk bij je op schoot. Want als echte schootkat geniet ik daar erg van! Aandoenlijk van mij hè?

Graag woon ik bij 1 of 2 geduldige, rustige baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik. Die de tijd en geduld hebben om mij goed aan ze te laten wennen. Kinderen houd ik niet van. Daar krijg ik stress van. Ik wil dus naar een huisje zonder kinderen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Ik houd niet van andere dieren. Daarom wil ik als enige kat in mijn huisje wonen. Een fijne tuin moet er wel zijn bij mijn nieuwe huisje. Want ik wil heel graag een frisse neus halen.

BELANGRIJK: Omdat ik in het verleden een alvleesklierontsteking heb gehad, moet ik I/D-brokken eten. Deze zijn namelijk licht verteerbaar. Graag eet ik daarbij natvoer (merk maakt niet uit). Ik lust alles, dus dat is makkelijk. Wel wil ik dat natvoer iedere dag eten. Want ik ben een echte lekkerbek. En ik mag best wel een beetje aankomen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: In het verleden was ik onzindelijk. Daarom moeten er 2 kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover alles vertellen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Vlietwaard in Alkmaar.

Ben jij het kattenbaasje dat deze mooie man een warme schoot wil geven? Dat tijd en geduld heeft om mij te laten wennen? En die verrukkelijke tuin heeft? Dan hoop ik je ‘presto’ te zien. Arrivederci! Pootje van mooie Mio!

Mio

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2008
Opname
06-09-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mio

Mio

Mio in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Maiky
Moos     >