Misty zoekt een nieuw huisje.

Lange tijd heb ik heel tevreden en gelukkig in mijn huisje gewoond. Maar de laatste tijd werd ik onzindelijk. Mijn baasje denkt dat het misschien komt door het kleinkind dat 1 keer per week op bezoek komt. Die drukte vond ik niet prettig. Hoe dan ook, ik ben teruggebracht naar Stichting Zwerfdier. Ja ja, teruggebracht, want toen ik drie maanden oud was heb ik hier vijf weken gewoond. Hier bij de stichting ben ik verlegen en kijk ik eerst de kat uit de boom. Maar tegen mijn vaste verzorgers durf ik steeds meer mijzelf te zijn. Hen begroet ik altijd vriendelijk in de hoop aandacht en een knuffel te krijgen. En meestal lukt dat wel ha ha! Tja, nu ga ik een nieuw leven tegemoet. Wel spannend hoor. Een huis met een tuin vind ik leuk. Het kattenluik is geen probleem voor mij, ik weet hoe het werkt. De tuin is leuk hoor maar na een ommetje kom ik al gauw weer binnen, want ik ben erg huiselijk. Avontuurlijke tochten buiten zijn niet aan mij besteed. In mijn vorige huis was ik grote kinderen gewend. Aan een hond ben ik niet gewend. Wat wil ik heel graag? Een rustig huis zonder ander huisdier en zonder kleine kinderen. Die zijn mij echt te druk.Ik heb wel even tijd nodig om aan een nieuwe omgeving en baasje te wennen. In het begin zal ik tegen je brommen en blazen als ik je nog een beetje eng vind dan wil ik nog wel een beetje meppen. Je moet me dus wel even de tijd geven. Als ik eenmaal goed ben gewend dan mag je mij aaien en knuffelen, graag zelfs want daar ben ik dol op. Maar oppakken vind ik echt niet leuk. Zie je mijn mooie zwarte vacht? Op mijn borst heb ik een leuk klein wit befje. Grappig hè? Wil je eens bij mij op bezoek komen? Houd je er dan rekening mee dat ik verlegen over kan komen? Graag, wil je dan een afspraak maken? Leuk, tot dan!

Misty

27-03-2005