Mittens

Bij de flats niet ver van Stichting Zwerfdier liep ik geruime tijd te zwerven. Twee weken lang heb ik met een 'wie ben ik bandje' gelopen. Daarop heeft niemand gereageerd. Toen heeft een wijkbewoner mij opgepakt en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dat vond ik fijn omdat ik nu niet meer voor mijzelf hoefde te zorgen. Bij binnenkomst was ik een lieve poes. De dierenarts heeft mij nagekeken. Ik heb een klein beetje tandsteen maar daar hoeft nu niets aan te worden gedaan. Nu ik gezond ben verklaard, mag ik op zoek gaan naar een nieuw huisje.

Inmiddels loop ik lekker los in de kamer. Dat doet mij goed, ik voel mij ontspannen. Als er mensen in de kamer komen, loop ik op ze af om ze te begroeten. Ik ben dan ook een aanhankelijke gezelligheidspoes met een rustig karakter. De mensen vinden mij een schatje. Van aaitjes en knuffeltjes kan ik echt genieten. Maar als ik daar genoeg van heb, laat ik dat merken door soms te gaan blazen. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt? Ik heb een heel grappig hoog miauwtje. Leuk hè? Momenteel verhaart mijn vacht nogal. Regelmatig word ik daarom gekamd en dat vind ik heerlijk. Andere katten vind ik helemaal niet leuk. Daarom wil ik in een huisje wonen zonder andere dieren. Als ik aan mijn toekomst denk dan droom ik van een huis met een tuintje. Na gewenning in huis kan ik dan lekker in de tuin zitten en genieten van de buitenlucht.

Ik houd van huiselijke gezelligheid en aandacht. Het liefste woon ik bij rustige mensen. Bijvoorbeeld een alleenstaande of een echtpaar. Een gezin met oudere kinderen die dieren gewend zijn, zou ik ook leuk vinden. Dus, heb jij een rustig huishouden, een leuk tuintje en geen andere dieren? En ben jij op zoek naar een lieve gezellige poes? Dan nodig ik jou uit om een afspraak te maken met mij. Dan kunnen we kijken of wij een klik hebben met elkaar. Ik verheug mij alvast. Tot gauw! Liefs van poesje Mittens.

Mittens   -   geplaatst

01-08-2010