Momo zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke vrolijke kater”

Hoi, ik heet Momo. Mijn Japanse naam betekent ‘perzik’. Nou, ik heb echt een perzikhuidje, ik bedoel vachtje, hihi. Echt héél zacht! Kom maar gauw lekker voelen!

Via een uitwisselingsprogramma met Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden kwam ik bij Stichting Zwerfdier. Ja, ook dat komt bij katten voor! In mijn huisje kreeg ik namelijk niet de aandacht die ik nodig had. Dit was niet zo goed voor mijn opvoeding. Nu wil ik heel graag naar een huisje waar ik genoeg aandacht krijg! Ik sta al te springen!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Knuffelen en aandacht vind ik heerlijk! Ook spelen vind ik hartstikke leuk, maar wel samen met jou! Met een verenstokje kun je mij uren bezighouden. Dan kan ik heerlijk mijn energie kwijt. Want daar heb ik heel veel van! Ik ben nogal aanwezig, kun je wel zeggen! Ik kan wel een pittig baasje zijn. Zeker als je mij wilt optillen. Als ik dat niet wil, laat ik je dat heel duidelijk merken. Dat is iets om rekening mee te houden.

Zal ik jou eens wat leuks vertellen? Ik heb het ‘op schoot zitten’ ontdekt. Een verzorger zat op de grond. Voordat ik het wist kroop ik bij haar op schoot. Allebei genoten we met volle teugen. Knus joh! Mijn voornemen is om dat ook bij mijn nieuwe baasjes te doen. Dus, kom maar op met die warme schoot!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. Of bij een gezin met kinderen boven de 16 jaar, dat kan ook. Ze moeten wel gewend zijn aan katten. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of even geen aandacht wil. Andere dieren houd ik niet van. Graag wil ik als enige kat bij jou wonen! Buiten zijn vind ik geweldig. Dus een tuin bij mijn huisje is echt een must. Daar kan ik dan lekker mijn energie kwijt.

Heb jij altijd al zitten wachten op een kat met een perzikvachtje? Ben jij net als ik dól op knuffelen en samen spelen? En heb jij die fijne buitenruimte voor mij? Dan kom ik met dubbele energie naar je toegestormd! Knuffel van Momo!

Momo

kater