Mooney zoekt een bovenwoning

Hoi, ik ben jong poesje Mooney. Mijn naam komt uit Ierland en betekent Rijk. Wat een leuk weetje hè?

Omdat mijn baasje niet meer voor mij wilde zorgen, ben ik naar haar familie gegaan. Daar woonde een andere kat. Die vond mij niet leuk en dat ging dan ook niet goed. Toen ben ik naar een opvang in IJmuiden gegaan. Daar wonen voornamelijk zwerfkatten. Omdat ik een huispoes ben, mocht ik naar Zwerfdier verhuizen. Vanuit hier mag ik een fijn huisje zoeken.

Mijn karakter is lief, aanhalig en een beetje nerveus. Ik ben dol op mensen. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen en geknuffeld te worden. Dan ga ik helemaal rollebollen. Andere katten vind ik helemaal niks. Tegen hen gedraag ik mij dominant. Daarom kan ik niet bij andere dieren geplaatst worden.

Soms ben ik wat nerveus. Vooral als er teveel drukte om mij heen is. Daarom zijn kinderen niet geschikt voor mij. Een rustig huisje bij rustige mensen wel. Een volwassen kind kan eventueel. Het is belangrijk dat ik op een bovenwoning geplaatst word. Ik ben nog nooit buiten geweest. Verkeer is dan ook gevaarlijk voor mij. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Ik ben nog een jong speels poesje. Wil jij met mij spelen als ik bij jou in huis kom wonen? Het is belangrijk dat ik goed eet want ik ben een heel slank poesje. Gelukkig ben ik dol op eten, brokjes en vooral natvoer.

Heb jij na het lezen van mijn verhaaltje, belangstelling gekregen voor mij? Dat zou fijn zijn! Kom je dan binnenkort eens langs voor een afspraak? Dat lijkt mij heel gezellig. Liefs van Mooney.

Mooney   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2017
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mooney

Mooney
<     Miki
Patje     >