Moortje zoekt een huis met tuin of bovenwoning met afgesloten balkon

Mijn leventje ging de laatste tijd niet over rozen. Daarom hoop ik op een liefdevol thuis waar ik mag zijn wie ik ben. Wie weet bloeien de rozen dan ook weer voor mij.

Mijn baasje heeft mij afgestaan omdat ik mijn behoeftes buiten de kattenbak deed. Na onderzoek bij de dierenarts, bleek mijn urine vol te zitten met struviet. Dit was pijnlijk voor mij. Hoogstwaarschijnlijk was dit de oorzaak van mijn onzindelijkheid. Hiervoor kreeg ik pijnstillers en een dieet van speciale brokjes en natvoer. Nu gaat het weer goed met mij. Ook ben ik helemaal zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Hierna kreeg ik een abces in mijn hals. Deze is verholpen. Ook werd ik getest giardia. Daar kreeg ik medicatie voor. Inmiddels ben ik weer getest en alles is nu goed. Nu staat mij niets meer in de weg voor een zoektocht naar een fijn huisje!

Mijn karakter is lief, rustig en onzeker. De mensen vinden mij een lieve knuffel. Toch vind ik het eng als je mij benadert. Dan kan ik voor je weglopen of even blazen. Maar als je mij dan rustig aait, laat ik dat toe en geniet ik ervan.

Door mijn verleden, ben ik een stressgevoelige kat. Daarom is het belangrijk dat ik in een rustig huis woon, bij 1 of 2 rustige baasjes. Baasjes die mij helpen mijn zelfvertrouwen weer op te bouwen. Dit kost tijd en geduld. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Andere dieren en kinderen vind ik absoluut niet leuk. Daarmee wil ik dan ook niet in een huisje wonen. Ik weet niet zo goed of ik graag naar buiten wil. De mensen van Zwerfdier denken dat een bovenwoning met afgesloten balkon genoeg is voor mij. Maar een tuintje kan natuurlijk ook. De mensen van Zwerfdier kunnen je adviseren hoe je je balkon goed afsluit.

BELANGRIJK: Ik eet speciale dieetbrokjes. Dit zijn CD brokken. Deze moet ik mijn hele leven blijven eten. Ook moet ik twee keer per dag natvoer eten. Dit vind ik heerlijk! Omdat ik onzindelijk ben geweest, wil ik graag twee kattenbakken in mijn huisje. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

Heb jij dat rustige huishouden dat geschikt is voor mij? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want na mijn lange verblijf hier, wil ik nu heel graag in een knus huisje wonen. Misschien staat er dan wel een bosje rozen voor mij als welkom! Knuffel van Moortje.

Moortje   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
04-05-2007
Opname
25-08-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Moortje

Moortje
<     Mido
Moses     >