Moppie zoekt een huis met tuin of een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een bescheiden knuffelpoes”

Mijn grootste droom is een leven vol rust, ontspanning en liefde. De meeste dromen zijn bedrog. Maar toch hoop ik intens dat deze droom waarheid wordt voor mij.

Ik woonde in een stressvol huisje. Hierdoor was ik heel ongelukkig. Mijn huid was in een slechte conditie en ik was onzindelijk. Zo kon het niet langer. Er is afstand van mij gedaan. Sinds ik bij Stichting Zwerfdier woon, gaat het veel beter met mij. Mijn huid is behandeld en ik eet nu speciaal voer. Ook voel ik mij meer ontspannen. Inmiddels ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, zachtaardig en bescheiden. Als je mij benadert lijk ik bang voor jou. Maar als je mij gaat aaien, kom ik helemaal los! Dan vind ik het héérlijk om geknuffeld te worden. Ik ben dan ook een echte knuffelpoes.

Graag wil ik in een rustig huisje wonen. Een huisje zonder stress en drukte. Daarom wil ik bij een of maximaal twee volwassen baasjes wonen. Kinderen en andere dieren vind ik eng en druk. Daarom wil ik absoluut zonder andere dieren en kinderen wonen.

In mijn vorige huis kwam ik zelden buiten. Ik kan in een huis met tuin wonen. Maar dan moeten mijn baasjes er rekening mee houden dat ik weinig tot niet naar buiten wil. Maar ik kan ook op een bovenwoning met afgesloten balkon wonen. De mensen van Zwerfdier kunnen je informeren hoe je je balkon goed kan afsluiten.

BELANGRIJK: Ik heb een voedsel- en vlooienallergie. Daarom mag ik alleen maar hypoallergeen voer eten. Het is heel belangrijk dat mijn baasjes dit voer ALTIJD aan mij geven. Ik mag NIETS anders eten. Alleen zo blijft mijn huid in goede conditie. Ik eet hypoallergene brokjes en ik mag ook hypoallergeen blikvoer eten. Ook moet ik regelmatig ontvlooid worden. De mensen van Zwerfdier kunnen je over deze zaken vakkundig voorlichten.

BELANGRIJK: Omdat ik in mijn vorige huis onzindelijk was, wil ik graag twee kattenbakken. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier goed over voorlichten.

Kan jij mij dat huisje bieden waar ik weer helemaal gelukkig kan worden? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want ik ben toe aan een knus huisje. Oh ja, had ik al verteld dat ik klein van stuk ben? Leuk hè? Knuffel van Moppie.

Moppie

Geslacht
Poes
Geboren
02-10-2017
Opname
29-03-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Moppie

Moppie

Moppie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Mausie
Plumie     >