Moppy zoekt een rustig huisje.

Ben jij op zoek naar een leuk wit-zwart poesje? Hier ben ik dan: Moppy. Jarenlang leefde ik gelukkig samen met mijn baasje en soortgenootje. Helaas kon mijn baasje niet meer voor ons zorgen en moesten wij afscheid nemen van elkaar. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. In het begin moest ik wennen aan mijn nieuwe omgeving. Maar ik liet mij wel makkelijk nakijken door de dierenarts. Ook liet ik mij al vrij snel aanhalen en knuffelen door de mensen. Dat vond ik fijn.

Inmiddels loop ik lekker los in de kamer. Alhoewel lopen …. ik lig meestal te chillen in de krabpaal. Dat vind ik heerlijk. Ik ben wat terughoudend en verlegen van karakter. Verder ben ik heel rustig en lief en geniet ik van de liefdevolle aandacht van mensen. Nu is het tijd om de volgende stap voor mijn toekomst te nemen: een nieuw huisje.

Heel graag wil ik een rustig huisje zonder kinderen. Die ben ik namelijk niet gewend en vind ik te druk. Samenwonen met een andere sociale kat is prima, maar ik kan ook heel goed alleen wonen. Ik ga toch mijn eigen gangetje. In mijn vorige huisje kwam ik zo nu en dan buiten maar ik was liever binnen. Dus een bovenwoning met balkon is goed genoeg voor mij.

Spreekt mijn verhaaltje jou aan en vind jij het leuk om eens kennis met mij te maken? Dan ben je van harte welkom! Wie weet zie ik je binnenkort. Groetjes van Moppy.

Moppy   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
04-06-2006
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Moppy

Moppy
<     Jill
Nacho     >