Moram wil graag naar een nieuw huisje

Dat is nou ook wat, ik heb in 2004 bij de stichting gewoond en nu woon ik hier weer. In 2004 zat ik met mijn vier broertjes en zusjes in een kartonnen doos die bij een bushalte stond. Wij waren toen acht weken oud. De mensen vonden de bushalte geen geschikte plek voor ons. Gelukkig zijn wij toen naar de stichting gebracht. Ik was een ondeugend en druk katje. Na anderhalve maand ging ik naar mijn huisje. Er volgden bijna dertien heerlijke jaren. Mijn baasje gaf mij aandacht en ik was aanhankelijk en lief voor haar. De mensen bij Zwerfdier vinden mij ook een lieve kater. Ik heb een bescheiden en zachtaardig karakter. Nu kan mijn baasje niet meer voor mij zorgen. Dat is heel verdrietig voor ons allebei. Daarom woon ik weer hier. Op dit moment ben ik gezond. Ik heb geen dieet. Maar ik ben iets te dik en misschien is dieetvoeding toch beter voor mij. Dat moeten we maar eens bekijken. Verder heb ik misschien beginnende staar maar dat is nog niet zeker. Andere dieren in huis ben ik niet gewend. Weet je wat ik graag wil? Een huis met een tuin want ik kom graag buiten. Oh ja, ik wil graag jouw knuffels en aaitjes, daar geniet ik enorm van. Wil je eens kennis met mij maken? Dat lijkt mij heel leuk.

Moram   -   geplaatst

24-04-2004