Mosie zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een terughoudend poesje”

Mijn naam is Mosie. Wat een hippe naam heb ik hè? Die heb je vast nog nooit gehoord. Ik vind het heel leuk om zo’n hippe naam te hebben.

Met 5 kindertjes liep ik op de vindplaats. Daar zijn we gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Mijn kindertjes zijn inmiddels groot genoeg. Nu mag ik op zoek naar een huisje voor mijzelf. Daar verheug ik me erg op!

Mijn karakter is rustig, maar ook verlegen, bang en héél terughoudend. Er is nog een lange weg te gaan in mijn socialisatieproces. Met lekkere dingen zoals liquid snack en gekookte kip, kun je mij paaien. Die kun je goed gebruiken om een vertrouwensband met mij op te bouwen.

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige volwassenen die ervaring hebben met bange katten zoals ik. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen over huis komen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: In mijn nieuwe huisje mag ik absoluut NIET als enige kat wonen Daarom moet er minimaal één andere sociale kat in mijn huisje wonen. Maar meer mag ook. Aan hun gezelschap kan ik mij namelijk optrekken. Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen. Een tuin bij mijn huisje moet er wel zijn. Ik vind het heel fijn om buiten te zijn.

BELANGRIJK: Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes veel ervaring hebben in het omgaan met heel terughoudende katten. Dat zij veel tijd en geduld hebben om mij op mijn gemak te laten gaan voelen. Die tijd en dat geduld heb ik echt nodig. Houd je er goed rekening mee dat ik in een huiselijke omgeving veel tijd nodig zal hebben voordat ik gewend ben?

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Molengroet in Noord-Scharwoude.

Ben jij dat ervaren baasje dat dit terughoudende poesje een heerlijk leventje wil geven? Dat tijd en veel geduld heeft om mij te laten wennen? Met één of meer kattenvriendjes die mij gezelschap willen houden? Ik hoop je gauw te zien. Houd je er rekening mee dat ik op een afstandje blijf als je langskomt? Kopje van Mosie!

Mosie

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2020
Opname
20-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mosie

Mosie

Mosie

Mosie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Milou
Nana     >