Mr Grey zoekt een huis met tuin

“Ik ben een knuffelkat met pit”

Eerst wilden de mensen mij Meneer Grijs noemen. Maar dat vond ik zó saai klinken. Mr Grey klinkt véél eleganter, toch?!

Mijn baasjes stonden mij af omdat het thuis niet meer ging. Na een ruzie met een kat in de buurt, raakte ik gewond. Dit was een nare ervaring voor mij. Hierdoor werd ik dan ook gestrest. De stress uitte zich in soms uithalen naar mijn baasjes. Maar ook door het soms naast de bak plassen. Ook bleek dat ik last had van blaasproblemen. Inmiddels zijn deze gelukkig verholpen. Nu heb ik geen pijn meer en dat voelt heel fijn.

Mijn karakter is lief, relaxed maar ook pittig. De mensen vinden mij een knuffelkat. Vaak lig ik te kroelen en te rollebollen op een plankje. Als ik dan word aangehaald, vind ik dat fijn maar soms ook niet. Dan haal ik uit maar dit doe ik zonder nagels.

Graag wil ik een huisje bij een of twee baasjes met ervaring. Baasjes die weten om te gaan wanneer ik soms pittig reageer. Drukte om mij heen vind ik helemaal niet fijn. Daar word ik gestrest van. Daarom is rust heel belangrijk voor mij. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Een tuin bij mijn huisje is belangrijk voor mij. Ik vind het namelijk heerlijk om buiten te zijn. Kinderen en andere dieren vind ik niet leuk. Daarmee wil ik dan ook niet in een huisje wonen.

Let op: Ik eet speciale brokjes voor mijn blaas. Dit zijn CD brokjes. Deze moet ik altijd blijven eten. Dat vind ik prima want ik vind ze heel lekker. Het is ook belangrijk dat ik elke dag natvoer eet. Dit is goed voor mij. Graag wil ik meerdere kattenbakken in mijn huisje. Heel soms heb ik namelijk nog een ongelukje. Daarom vind ik het fijn als ik mijn behoefte op meer dan een kattenbak kan doen. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier verder over inlichten.

Denk jij dat jij het baasje bent dat bij mij past? Dan hoop ik dat jij mij belt voor een date. Wie weet ga ik dan wel kroelen en rollebollen als jij naar mij komt kijken. Tot snel! Pootje van Mr Grey.

Mr Grey

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2016
Opname
18-05-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mr Grey

Mr Grey

Mr Grey

Mr Grey in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Koekie
Plumie     >