Muis zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve rustige aanhankelijke poes”

Je gelooft het misschien niet, maar ik heet Muis! Een poes met de naam Muis, hoe kan dat? Nou, dat komt door de kleur van mijn vacht. Die is namelijk deels muisgrijs. Je dacht zeker dat mijn dieet uit muizen bestaat, hihi. Maar nee hoor, die blief ik niet. Kom maar eens gauw langspiepen om deze speciale Muis te ontmoeten!

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Ik kon namelijk niet goed opschieten met de andere kat in huis. Dat vond ik jammer, maar het was het beste oplossing. Je begrijpt het al, ik wil nu naar een huisje helemaal voor mij alleen. Dat lijkt mij zó fijn!

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ook ben ik rustig en nieuwsgierig. Als ik je nog niet ken ben ik wel een beetje verlegen en een tikkie angstig hoor. Het kost tijd om jou te vertrouwen. Maar zodra wij elkaar beter kennen, ben ik gek op knuffels en aaitjes. Die kom ik zelf bij je halen. Leuk hè? Weet je wat ik superleuk vind? Spelen! Het liefst samen met jou. Dat vind ik echt zó leuk. Dus als jij een huis vol speeltjes hebt, is het krijgen van een band met mij zo gepiept!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Ook andere dieren houd ik niet van. Dus wil ik als enige kat in een huisje wonen. Wel wil ik heel graag naar buiten. Een fijne tuin moet er dus wel zijn. Waarin ik lekker kan scharrelen.

LET OP: Ik ben niet gewend om buiten te komen. Dus drukte en verkeer zijn nieuw voor mij. Daarom zoek ik een huis in een rustige buurt. Of een huis met een afgesloten tuin, dat mag ook. De mensen van Zwerfdier hebben handige tips om mij te laten wennen aan het naar buiten gaan.   

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas moet ik blaasbrokken eten. Dit heet CD voer. Daar eet ik graag natvoer bij. Ik lust alles, dus dat is makkelijk. Wel wil ik dat natvoer iedere dag eten. Dat vind ik lekker en het is ook nog eens goed voor mij. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

LET OP: Lang voordat ik bij Zwerfdier kwam, ben ik onzindelijk geweest. Bij Zwerfdier doe ik alles keurig op de bak hoor. Maar daarom moeten er wel 2 kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover alles vertellen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de El Grecohof in Alkmaar.

Ben jij het kattenbaasje dat dit lieve Muisje een fijn holletje wil geven? Dat samen spelen ook het einde vindt? En dat die heerlijke tuin heeft voor mij? Kom maar snel langs dan. Dan gaan we gezellig samen ‘Kat en Muis’ spelen! Kopje van Muis!

Muis

Geslacht
Poes
Geboren
14-07-2021
Opname
06-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Muis

Muis

Muis

Muis

Muis in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Moos
Prince     >