Muis zoekt een huisje met een tuin

Ooit gehoord van een muis die Poes heet? Nee? Dan heb je vast wel gehoord van een poes die Muis heet. Dat ben ik namelijk. Leuk hè?

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat ik zomaar uit het niets aanviel. Dan begon ik te krabben en te bijten. Waarom ik dat deed, ben ik vergeten.

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik heel boos en van slag. Inmiddels woon ik hier alweer een tijdje. Ik ben echt tot rust gekomen. Als ik mensen zie, wil ik graag aandacht van ze. Het is dan belangrijk dat ze mij op een goede manier benaderen. Ik kan geïrriteerd raken door een hand bij mijn bekje. Dan kan ik uithalen. Daarom moeten de mensen mij heel bewust en rustig aaien. Dan geniet ik enorm en maak ik soms koprolletjes in mijn mandje. Borstelen vind ik heel fijn. Spinnen kan ik als de beste!

Omdat ik nogal stressgevoelig ben, wil ik graag in een rustig huisje wonen. Zonder andere dieren en zonder kinderen. Bij een of twee rustige baasjes die ervaring hebben met katten zoals ik.

BELANGRIJK: Ik heb altijd in een huisje met een afgesloten tuin gewoond. Graag wil ik genoeg leefruimte zodat ik mijn energie kwijt kan. Daarom zoek ik nu een huis met een tuin. Ik ben nog nooit op straat geweest en ben geen verkeer gewend. Het is daarom belangrijk dat ik goed word begeleid met het naar buiten gaan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

Nu ben ik op zoek naar een fijn huisje. Met de rust en de aandacht die ik zo nodig heb. Ik hoop dat jij mij die kans geeft. Want ik wil graag weer een blije en gelukkige poes worden. Kom je binnenkort langs bij mij? Liefs van Muis.

Muis

Geslacht
Poes
Geboren
01-01-2006
Opname
08-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Muis

Muis

Muis in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Luna
Pieno     >