Mya zoekt een bovenwoning zonder of met afgesloten balkon, of een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke poes”

Hi, mijn naam is Mya. Je spreekt het gewoon uit als ‘Mia’ hoor. Mijn Afrikaanse naam betekent ‘smaragd’. Je hoeft maar één keertje naar mij te kijken en je weet meteen waarom ik zo heet. Ik ben namelijk net zo mooi als deze edelsteen! Leuk hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier. Het was namelijk te druk voor mij in mijn huisje. Daar kreeg ik veel stress van en at daardoor niet meer. Bij Zwerfdier eet ik de oren van je hoofd. Nu mag ik op zoek naar een heerlijk rustig huisje helemaal voor mij alleen. Ik kan niet wachten tot je mij komt halen!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Als ik je nog niet goed ken, ben ik verlegen. Maar zodra ik je goed ken, mag je mij lekker knuffelen. Dat vind ik heerlijk. Weet je wat zo leuk is? Als je mij knuffelt, geef ik je liefdesbeetjes. Bijzonder hè? Weet je wat goed helpt om mijn verlegenheid te overwinnen? Fijn samen spelen met een verenstokje. Want dat vind ik zó leuk. Dus als je die in huis hebt, maak je mij heel gelukkig!

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren baasjes in een rustig huisje. Kinderen houd ik niet van, dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

Andere dieren houd ik niet van. Daarom mogen er in mijn nieuwe huisje geen andere dieren wonen. Ik heb geen behoefte om buiten te zijn. Daarom kan ik zowel naar een bovenwoning met of zonder balkon als naar een huisje met een tuin. Naar buiten ga ik toch niet. Makkelijk ben ik hè? Als er een balkon is, moet het voor de zekerheid wel een afgesloten balkon zijn. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed vertellen hoe je een balkon afsluit.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Berkenhof in Zuid-Scharwoude.

Ben jij dat kattenbaasje dat deze smaragd wil koesteren? Dat dol is op liefdesbeetjes van mij? En dat graag met mij wil spelen? Kom je dan snel eens op bezoek? Houd je er wel rekening mee dat ik niet meteen naar je toekom? Pootje van Mya!

Mya   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2017
Opname
30-03-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Mya

Mya

Mya

Mya
<     Minoes
Nera     >