Nacho zoekt een huis met een tuin.

Wat een grappige naam heb ik hè? Ik ben dan ook om op te eten zo leuk!

Ben je op zoek naar een pittige en speelse jonge kater? Hier mijn verhaal. Al lange tijd liep ik buiten te zwerven. Dat was geen fijne tijd. Als jonge kater moest ik mijn kostje bij elkaar scharrelen. Aardige mensen zagen dat ik geen baasje had en schakelden de Dierenambulance in. Omdat ik mij niet zomaar liet pakken, moest ik met een vangkooi gevangen worden. Jeetje, wat vond ik dat een eng ding zeg. Toen werd ik naar Zwerfdier gebracht. Daar was ik nog erg van slag van alle avonturen.

Gelukkig werd ik goed opgevangen door lieve mensen. Ik genoot van de warmte en het lekkere eten. Na enige tijd liet ik mij voorzichtig benaderen. Langzaam aan begon ik te wennen aan aandacht en kon ik genieten van de aaitjes en knuffels.

Toen mocht ik naar een huisje toe. Daar woonden twee jonge kinderen. Die vond ik hartstikke leuk. Als ze mij aaiden, greep ik ze met mijn pootjes en nagels. Dit deed ik omdat ik dacht dat ze speeltjes waren. Mijn baasje zag dat het zo niet verder kon en bracht mij terug naar Zwerfdier. Overigens, ging ik wel rustig met mijn volwassen baasje om. Bij Zwerfdier liep ik los tussen andere jonge katjes. Dat vond ik heel gezellig en ook hen zag ik als speeltjes. Zij werden bang van mij. Ik laat mij wel heel lief aaien door de mensen. Ik ben een hartenbreker maar ook fel. Ik laat mij moeilijk oppakken.

Nu ben ik weer op zoek naar een huisje. Het is heel belangrijk is dat ik in een huisje ga wonen zonder kinderen en zonder andere dieren. Ik wil graag een tuin zodat ik mijn energie kwijt kan. Baasjes die goed om kunnen gaan met mijn pittige karakter, zijn een must. De mensen van Zwerfdier kunnen je heel goed informeren hoe je het beste met mij kunt omgaan. Daar bemoei ik me verder niet mee hoor. Ik wil gewoon lekker ravotten in een fijn huisje en regelmatig een knuffel krijgen. Dat moet toch lukken? Oh ja, heb ik al verteld dat ik een voorkeur heb voor blikvoer met vissmaak? Zo, nu ga ik verder spelen hoor. Toedeloe! Groetjes van Nacho.

Nacho   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-02-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Nacho

Nacho
<     Moppy
Nano     >