Nala zoekt een huis met tuin samen met poes Dushi

“Ik ben een terughoudende poes”

Samen met mijn moeder Dushi vorm ik een gezinnetje. Dushi betekent lief en Nala betekent succesvol. Oftewel een lieve en succesvolle relatie. Wat wil je nog meer als toekomstig baasje?!

Onze eigenaar kon niet meer voor ons zorgen. Daarom ben ik samen met mijn moeder Dushi naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Weg uit onze vertrouwde omgeving. Bij binnenkomst was ik daarom een beetje van slag.

Mijn karakter is terughoudend. Maar als ik je beter ken vind ik het heerlijk om geaaid te worden. Daar geniet ik dan echt van. Als ik bij jou kom wonen heb ik veel tijd nodig om te wennen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Graag wil ik naar buiten, daarom zoek ik een huis met een tuin. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Met jongvolwassenen vanaf circa 18 jaar kan ik wel samenwonen. Met andere dieren kan ik absoluut niet samenwonen.

Mogelijk krijg ik een terugslag als ik bij je kom wonen. Houd je daar rekening mee? Ik wil héél graag samen met mijn moeder Dushi naar een huisje. Ik ben al een grote meid, maar ik vind het nog steeds fijn om bij mijn moeder te zijn. Wij zijn dan ook echt onafscheidelijk.

Val jij voor de liefdevolle relatie tussen moeder en dochter? En heb jij een fijn huisje met een tuin voor ons? Dan hoop ik dat je snel contact opneemt om een afspraak te maken. Samen met mijn moeder Dushi kijk ik uit naar je komst. Houd je er dan wel rekening mee dat ik terughoudend overkom als je naar ons komt kijken? Pootje van Nala (en een knuffel van Dushi).

Nala

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2014
Opname
31-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Nala

Nala

Nala in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Levi
Party     >