Nalah zoekt een rustig huisje

Wil je graag voor een lieve rustige poes op leeftijd zorgen? Dan nodig ik je uit om mijn verhaal te lezen. Mijn baasje kan mij niet meer de aandacht geven die ik graag krijg. Er is een klein kindje in huis gekomen en er komt nog een klein kindje. Het was te druk voor mij. Omdat mijn baasje vindt dat ik een rustige pensioentijd verdien, heeft ze mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier gaan ze een nieuw huisje voor mij zoeken.

In mijn nieuwe huis heb ik wat tijd nodig om aan je te wennen. De eerste periode zal ik verlegen en terughoudend zijn. Als ik mag kiezen heb ik graag een vrouw als baasje. Van mannen houd ik niet echt. In mijn vorige huis ging ik heel af en toe even naar buiten door het kattenluik. Maar ik was liever binnen. Een huis met een tuin bij een rustig baasje, lijkt mij leuk. Maar gezien mijn leeftijd en omdat ik niet avontuurlijk ben, denk ik dat een appartement ook wel goed is voor mij.

De dierenarts heeft geen bijzondere dingen bij mij gezien. Wel heb ik een vlooienallergie maar met tijdig druppelen is dit geen probleem. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover meer vertellen.

Weet je wat heel bijzonder aan mij is? Als ik je aandacht en aaitjes leuk vind ga ik grommen en met mijn staart zwiepen. Sommige mensen denken dat ik dan boos ben maar het is juist het tegenovergestelde. Mijn verzorgers geven mij aandacht. Dat vind ik erg leuk. Dan ga ik rollebollen en trappelen. Dan kom ik tegen hen aan liggen en kopjes geven. Wat lief van mij hè? Optillen vind ik niet leuk. Verder kom ik graag naar je toe. Vind je dit leuk? Vind je mijn donker cyperse vacht leuk, en mijn witte kinnetje? Mag ik je dan vragen om een afspraak met mij te maken? Ik vind het fijn als je bij mij op bezoek komt. Maar omdat ik je nog niet ken, reageer ik misschien wel een beetje verlegen hoor. Tot binnenkort, liefs van Nalah.

Nalah

Geslacht
Poes
Geboren
01-03-2003
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
nee
Nalah

Nalah in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Meesie
Ninja     >