Nana zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

“Ik ben een speelse poes met pit”

Mijn naam is Nana. In het Spaans betekent mijn naam ‘lieflijk’. En dat past nou precies bij mijn uiterlijk. Achter mijn lieflijke uiterlijk schuilt wel een dametje met pit. En dat maakt mij heel verrassend!

In het huisje waar ik woonde kon ik niet blijven wonen vanwege een allergie. Daarom ben ik bij Stichting Zwerfdier terecht gekomen. Nu mag ik zoek naar een nieuw huisje, leuk hè?

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Maar er zitten ook pittige kantjes aan mij hoor. Bij mijn pittige karakter hoort dat ik af en toe een tikkie uitdeel. Dan tik ik met mijn poot (natuurlijk zonder mijn nageltjes uit) op je hand. Als ik je nog niet goed ken, ben ik best wel eenkennig.
Ik ben dol op spelen. Ook vind ik het fijn als er met mij gespeeld wordt. Dus als jij wat fijne speeltjes voor mij hebt, maak je mij heel blij. Nog fijner is het dan als je samen met mij speelt.

BELANGRIJK: Ik wil naar een huisje met een of twee rustige baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik naar een huisje zonder kinderen. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn pittige karakter. Dat ze mij rustig benaderen. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Dat ik tijd krijg om mij op mijn gemak te gaan voelen. In het begin zal ik boos zijn. Het kan best wel eventjes duren voor ik goed gewend ben. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Ik ben niet gewend om naar buiten te gaan. Daarom ben ik op zoek naar een bovenwoning zonder balkon of met een afgesloten balkon. Van andere dieren houd ik niet, dus mogen er geen andere dieren in huis wonen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de van Vosbergenlaan in Heerhugowaard.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij gelukkig wil maken? Dat geduld heeft ook al duurt het misschien wel een poosje voor ik mijn eenkennigheid overwonnen heb? Heb jij die fijne bovenwoning? Houd er maar rekening mee dat ik eerst de kat uit de boom kijk als je naar mij komt kijken. Hopelijk tot gauw! Kopje van Nana.

Nana

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2020
Opname
20-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Nana

Nana

Nana

Nana in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Lilou
Purrito     >