Nano zoekt een rustig huisje.

Ik ben cyperse poes Nano. Mijn baasjes hebben afstand van mij gedaan. Dat was niet omdat ik niet lief ben. Want dat ben ik namelijk wel. De mensen van Zwerfdier vinden mij een grote knuffelkont. Maar in mijn vorige huisje was ik heel vaak alleen thuis en dat vind ik niet leuk. Dan verpieter ik een beetje en word ik heel passief. Daarom zoek ik nu een nieuwe gouden mand bij iemand die veel aandacht voor mij heeft en veel thuis is.

Ik houd niet van andere dieren en kinderen. Dus ik zoek een huisje helemaal voor mijzelf alleen. En verder ben ik te dik, dus ik moet afvallen. Mijn gebit is kort geleden gesaneerd. Ik kan dus weer lachen met mijn tandjes bloot. Mijn vacht had kale plekken. Maar deze zijn verdwenen omdat ik anallergenic brokjes krijg. Nu voel ik mij veel fijner omdat ik geen jeuk meer heb aan mijn huid. Mijn vacht is opgeknapt en ik vind de brokjes nog lekker ook!

Nu ik mij wat meer op mijn gemak voel, durf ik langzaam aan te spelen met de mensen. Met een verenstokje of een balletje. Daar geniet ik echt van. Nu denk ik na over een nieuw huisje. Ben jij veel thuis om mij aandacht te geven? Heb jij geen kinderen of andere dieren? En, vind jij het leuk om met mij te spelen, dat ook goed voor mijn slanke lijn is? Kom dan binnenkort eens kennis met mij maken. Ik verheug mij alvast. Je bent van harte welkom!

Nano   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
06-06-2012
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Nano
<     Nacho
Panter     >