Nera zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een vrolijke aanhankelijke knuffelpoes”

Joehoe! Hier ben ik dan, poes Nera! “Het leven is leuk maar je moet zélf de slingers ophangen”. Nou, dát laat ik mij geen twee keer zeggen hoor. Ik heb zin in het leven. Als er wat te genieten valt, ben ík erbij! Dus koop jij alvast de slingers, dan hang ik ze binnenkort bij jou op. Zin in!!

Geruime tijd zwierf ik op straat. Mijn vinder gaf mij gelukkig eten. Het was onverantwoord om mij langer op straat te laten lopen. Daarom bracht de VKA, Vermiste Katten Alkmaar, mij naar Stichting Zwerfdier. In het begin was ik wat van slag. Maar inmiddels ben ik mijn vrolijke zelf weer!

Mijn karakter is lief, makkelijk, aanhankelijk en vrolijk. Ik ben een echte knuffel die graag bij de mensen is. Knuffelen vind ik dan ook het fijnste dat er is. Weet je wat mijn grote hobby is? Spelen! Met speeltjes of met jou natuurlijk. Als ik mijn energie maar kwijt kan. Want ik ben best wel een kleine druktemaker.

Graag wil ik een fijne tuin bij mijn huisje. Daarin kan ik lekker ravotten en chillen. Met andere dieren ga ik prima om. Daarom kan ik met een andere kat wonen. Het is dan belangrijk dat deze kat jong, sociaal, makkelijk en speels is.

Met kinderen kan ik samenwonen. Maar LET OP: De kinderen moeten gewend zijn om met katten om te gaan. Zij moeten mij met rust laten als ik geen zin heb in aandacht, eet, drink of slaap. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Natuurlijk kan ik ook bij volwassenen wonen. Dat vind ik ook heel gezellig.

LET OP: Aandacht is echt belangrijk voor mij. Daarom wil ik dat mijn nieuwe baasjes parttime werken. Als ik de hele dag alleen ben word ik namelijk ongelukkig. Houd je hier rekening mee?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Ravelijn in Alkmaar.

Heb jij zin om samen met mij jouw huis te versieren? Zodat het óns Thuis wordt? Dan hoop ik dat jij snel belt voor een date met mij. Tot snel, toedeloe! Liefs van Nera.

Nera   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
17-06-2022
Opname
17-04-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Nera

Nera

Nera in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Mya
Raven     >