Nijntje zoekt een huis met tuin

“Ik ben een gezellige knuffelpoes”

Iedereen kent Nijntje wel. Het konijn dat tekenaar Dick Bruna zo beroemd maakte. Weet je wat míj zo speciaal maakt? Dat ik ook Nijntje heet maar toch écht een poes ben!

Mijn baasje heeft mij afgestaan omdat zij niet meer voor mij kon zorgen. Nu ben ik niet meer de jongste. Maar toch hoop ik dat iemand mij nog een mooi pensioentje gunt. Bij binnenkomst bij Stichting Zwerfdier was ik van slag. Maar al na een paar dagen, was ik gewend aan mijn verzorgers. De dierenarts keek mij na en vond mij gezond en vitaal. Dus, niets staat mij een nieuw huisje in de weg!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en gezellig. Mijn verzorgers vinden mij een snoes van een poes. Als er mensen de kamer binnenkomen, wil ik graag geknuffeld worden. Dit laat ik duidelijk merken door te miauwen. Leuk hè?

Graag wil ik een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Het is fijn als mijn nieuwe baasjes mij willen verwennen. En nog wat fijne jaren gunnen. Kinderen en andere dieren ben ik niet gewend. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen en andere dieren wonen. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Heerlijk vind ik het om buiten te zijn.

Ben jij het baasje dat mij, een vitale seniorenpoes, nog een mooi pensioentje gunt? Dan hoop ik dat jij mij belt voor een afspraak. Wie weet wordt het liefde op het eerste gezicht. En mag ik in jouw huisje wonen. Daar verheug ik mij nu al op! Knuffel van Nijntje.

Nijntje

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2005
Opname
10-08-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Nijntje

Nijntje

Nijntje

Nijntje in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Miep
Nils     >