Nikky zoekt een huis met tuin

“Ik ben een bescheiden knuffelpoes”

Met mijn schattige oogopslag en lieve karakter, weet ik iedereen om mijn pootjes te binden. Misschien jou ook wel?

Lange tijd liep ik eenzaam en alleen op de vindplaats. De mensen zagen dat en maakten melding op Amivedi. Helaas is daar geen reactie op gekomen. Toen ben ik door de VKA, Vermiste Katten Alkmaar, naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst bleek ik een lieve poes te zijn. Ik liet mij makkelijk nakijken.

Mijn karakter is verlegen, rustig en lief. Graag lig ik op een beschermd plekje in de krabpaal. Uit mijzelf kom ik niet voor aaitjes. De mensen moeten naar mij toekomen. Maar als ik eenmaal geknuffeld word, vind ik dat heerlijk! Graag zit ik op schoot. Daar kan ik heerlijk lang liggen. Knus hè?

Graag zoek ik een huisje met een tuin. Omdat ik nogal bescheiden ben, wil ik graag in een rustig huisje wonen. Daarom zijn kleine kinderen niet geschikt voor mij. Met kinderen vanaf ca. 16 jaar kan ik wel samenwonen. Zij moeten dan wel katten gewend zijn. Met andere katten ga ik prima om. Ik bemoei mij helemaal niet met ze. Daarom kan ik alleen of samen met een andere sociale kat, die mij met rust laat, wonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Amatist in Heerhugowaard.

Ben jij op zoek naar een rustig poesje dat graag bij jou op schoot zit? Maak dan maar snel kennis met mij want ik wil graag naar een fijn huisje toe. Knuffel van Nikky.

Nikky   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-06-2016
Opname
18-12-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Nikky

Nikky

Nikky
<     Marie
Olaf     >