Noussie zoekt een huis met tuin

Zie je mijn lieve oogopslag en mijn mooie witte bles? Schattig hè?

Lange tijd liep ik te zwerven op het industrieterrein de Boekelermeer in Alkmaar. Mijn vinder vertrouwde dit niet omdat dit geen plek is voor een kat. Mijn vinder heeft de VKA, Vermiste Katten Alkmaar, ingeschakeld. Zij hebben mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel lief en makkelijk. Ik liet mij goed nakijken.

Mijn karakter is lief, makkelijk en sociaal naar mensen. Heel graag zit ik op schoot. Dat vind ik zó fijn! Maar let op, ik ben soms wat schrikachtig bij teveel geluid of drukte. Daarom wil ik graag bij een of twee rustige mensen wonen.

Andere dieren vind ik niet leuk. Dat komt omdat ik heel graag aandacht wil en de aandacht niet wil delen. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Daar kan ik fijn in spelen. Kinderen ben ik niet gewend. Die vind ik dan ook niet leuk.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van het industrieterrein de Boekelermeer in Alkmaar.

Nu ben ik op zoek naar een fijn huisje. Het liefst bij een of twee rustige mensen die het fijn vinden om een kat veel aandacht te geven. Want aandacht is iets waar ik dol op ben en veel te lang heb gemist. Voel jij een klik met mij? Kom je dan eens bij mij kijken? Want als ik ook een klik met jou heb, mag ik misschien wel bij jou komen wonen. Dat is mijn grootste wens. Pootje van Noussie.

Noussie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2016
Opname
17-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Noussie

Noussie

Noussie

Noussie
<     Muis
Pooky     >